Νέο HX5CH Headset από την Keep Out

by George Polyzos • On 04-06-2015 • AT 9:10 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

KeepOut_HX5CH_frontal

Η Keep Out, εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει εργονομικά και ανθεκτικά περιφερειακά για απαιτητικούς gamers, ανακοίνωσε το HX5CH Headset.

Πρόκειται για ένα σετ ακουστικών υψηλών προδιαγραφών που προσφέρουν επαγγελματική απόδοση ήχου στα video games, ενώ είναι ιδανικά για παίκτες που αναζητούν ρεαλιστική εμπειρία στο παιχνίδι. Διαθέτουν ακουστικά υψηλής πιστότητας, με ισχύ 100 mW και αντίσταση 32Ω, χαρακτηριστικά που εγγυώνται ένα τέλειο ηχητικό περιβάλλον στο gaming.

KeepOut_HX5CH_detail

Τα ακουστικά προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του χρήστη χάρη στα μπράτσα από μαλακό υλικό, ενώ τα άνετα μαξιλάρια επιτρέπουν τέλεια στερέωση των ακουστικών και ολοκληρωτική ηχομόνωση, συμβάλλοντας σε μια συναρπαστική ηχητική εμπειρία.

Το τελευταίας τεχνολογίας detachable μικρόφωνο, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες για άριστη επικοινωνία, μειώνοντας τον εξωτερικό θόρυβο και χαρίζοντας ρεαλισμό στα παιχνίδια.

KeepOut_HX5CH_a

Ένα ενσωματωμένο χειριστήριο, επιτρέπει τον άμεσο έλεγχο των βασικών λειτουργιών όπως την αυξομείωση της έντασης, τη λειτουργία mute και την απομόνωση του μικροφώνου.

Το καλώδιο μήκους 2 μέτρων, παρέχει μέγιστη κινητικότητα, αντοχή και εργονομία. Η επένδυσή του με ειδικό νάιλον υλικό αποτρέπει τη φθορά που προκαλεί το μπέρδεμα του καλωδίου, ενώ τα υψηλής ποιότητας βύσματα τύπου Jack (3,5 mm) εγγυώνται αντοχή και αξιοπιστία.

Τέλος, το συνοδευτικό λογισμικό είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά λειτουργιών τόσο για τις βασικές όσο και για πιο σύνθετες configurations. Με ανθεκτικό φινίρισμα από καουτσούκ, το HX5CH Headset έχει σχεδιαστεί για αντοχή σε χιλιάδες virtual μάχες και καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας 2 ετών.

[Δ.Τ. TMP Supplies]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons