Νέο Gorilla Glass SR+ για τα wearables

by Nikos Kaimakamis • On 15-09-2016 • AT 10:17 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

gorilla glass sr plus

Η Corning ανακοίνωσε ένα νέο τύπο ανθεκτικού γυαλιού, του Gorilla Glass SR+, το οποίο προορίζεται για χρήση από τα μοντέρνα wearables. 

Το Gorilla Glass SR+ βρίσκεται στο στάδιο της δημιουργίας και της πειραματικής κατασκευής από το 2015, αλλά μόλις τώρα κατέστη εφικτό να γίνει η πρώτη χρήση του σε smartwatches και άλλες συσκευές που φοριούνται στο χέρι. To συνθετικό γυαλί που έχει δημιουργήσει η Corning προσφέρει την ίδια αντοχή στις γρατσουνιές με το κρύσταλλο ζαφειριού που χρησιμοποιείται και στην Υψηλή Ωρολογοποιία.

Σε σχέση με τις προηγούμενες υλοποιήσεις που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς για τα wearables, το Gorilla Glass SR+ είναι κατά 70% πιο ανθεκτικό στη χάραξη και τα χτυπήματα, ενώ παρουσιάζει κατά 25% καλύτερη συμπεριφορά στις αντανακλάσεις από το φως. Μερικά ακόμα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι η καλύτερη ευκρίνεια και η ανταπόκριση στην αφή.

Σύμφωνα με το Readwrite, η παρουσίαση του Gorilla Glass SR+ από την πλευρά της Corning δείχνει ότι το γυαλί της εταιρείας θα βρει τη θέση του σε ολοένα και περισσότερα smartwatches και άλλα wearables, τα οποία θα μπορούν να επωφεληθούν τόσο από την μεγαλύτερη αντοχή που θα προσφέρει στις οθόνες τους, αλλά και τον καλύτερο χειρισμό που θα προσφέρουν στον κάτοχό τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons