Νέο Google Nexus εφοδιασμένο με Android Pay

by Nikos Kaimakamis • On 07-08-2015 • AT 11:56 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

SONY DSC

H Google σε συνεργασία με την LG ετοιμάζονται για την παρουσίαση ενός νέου Nexus, το οποίο θα μπορεί να λειτουργεί ως ηλεκτρονικό πορτοφόλι με το Android Pay. 

To LG Nexus 5 θα κυκλοφορήσει εντός του 2015 και θα είναι εφοδιασμένο με αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, έτσι ώστε να μπορεί να διενεργεί πληρωμές μέσω του Android Pay, ενώ η παρουσίαση του νέου μοντέλου της οικογένειας Nexus εκτιμάται ότι θα είναι και η παράλληλη έναρξη της εφαρμογής της υπηρεσίας Android Pay.

To ZDNet ισχυρίζεται ότι το νέο Nexus θα κάνει την εμφάνισή του τον προσεχή Οκτώβριο, ενώ η LG επιβεβαιώνει ότι ετοιμάζει την παρουσίαση ενός Nexus phone, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει το πότε θα γίνει αυτό.

Το λειτουργικό σύστημα του νέου Nexus θα είναι το νέο Android M, ενώ η σχετική φημολογία τοποθετεί την οθόνη στις 5 ίντσες, με την πιθανότητα η Huawei να αναλαμβάνει την κατασκευή ενός Nexus phablet με οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η LG έχει λάβει ήδη πιστοποίηση από τις αμερικανικές Αρχές για χρήση του LG G4 σε ευαίσθητες υπηρεσίες, βελτιώνοντας το κομμάτι της ασφάλειας των συσκευών της. Η LG προσφέρει τις τεχνολογίες Knock Code και Kill Switch, ενώ παράλληλα διαθέτει την GATE Security.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons