Νέο Gear VR με χειριστήριο παρουσίασε η Samsung σε συνεργασία με την Oculus

by George Polyzos • On 02-03-2017 • AT 1:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε το νέο Gear VR με χειριστήριο, το πρώτο Gear VR της εταιρείας με χειριστήριο, που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Oculus.

Το χειριστήριο διαθέτει εργονομικό, κυρτό σχεδιασμό, προσφέροντας άνετο χειρισμό με το ένα χέρι και καλύτερη διαδραστικότητα, ελαχιστοποιώντας την κίνηση του κεφαλιού για μία άνετη εμπειρία χρήσης.

Επιπλέον, το χειριστήριο προσφέρει στους χρήστες τα ακόλουθα:
• Πολλές διαφορετικές κινήσεις για την καλύτερη VR εμπειρία – Το touchpad προσφέρει πιο γρήγορη επιλογή και διαδραστικότητα σε VR εφαρμογές, επιτρέποντας διάφορες μορφές κίνησης, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να δείξεις, να μεταφέρεις, να γείρεις προς διάφορες κατευθύνσεις, να «πυροβολήσεις» και πολλά ακόμη. Επιπλέον, το πλήκτρο trigger προσφέρει βελτιωμένες εμπειρίες gaming.
• Ελάχιστη κίνηση για μεγαλύτερη χρήση – Τα πλήκτρα Home, Volume και Back που βρίσκονται στο χειριστήριο δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν όλα όσα χρειάζονται σε κοντινή απόσταση, έτσι ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στο συναρπαστικό περιεχόμενο.
• Ασφαλής σχεδιασμός για άνετο παιχνίδι – Ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο δραστήριων κινήσεων, το λουράκι του χειριστηρίου που δένει στον καρπό, διαθέτει μία ασφαλή λαβή για άνετο και ασφαλές παιχνίδι.

Για μία εκτεταμένη εμπειρία θέασης, το Gear VR με χειριστήριο διαθέτει 42mm φακούς με 101° FOV (Πεδίο θέασης), καθώς και προηγμένη τεχνολογία για να μειώνει την πρόκληση ζάλης. Το Samsung Gear VR με χειριστήριο υποστηρίζει θύρες micro USB και USB Type-C με ένα μετατροπέα. Επιπλέον, το Gear VR διαθέτει ένα ενσωματωμένο λουράκι για το χειριστήριο, όταν δεν χρησιμοποιείται.

Η πλέον πρόσφατη έκδοση του Samsung Gear VR είναι συμβατή με τα Galaxy S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6 και S6 edge. To νέο Samsung Gear VR θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις αρχές Απριλίου και θα διατίθεται στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons