Νέο flash drive της SanDisk για iPhone και iPad

by George Polyzos • On 09-05-2016 • AT 12:06 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iXpand_Flash_Drive_v2_angle_HR

Η SanDisk παρουσίασε την επόμενη γενιά του iXpand Flash Drive, μία λύση αποθήκευσης που έχει σχεδιαστεί για να απελευθερώσετε χώρο στο iPhone και στο iPad σας εύκολα και γρήγορα, με έως και 128GB επιπλέον χωρητικότητα.

Με στόχο να αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για το iPhone και iPad, το επανασχεδιασμένο iXpand Flash Drive ενσωματώνει μία ευέλικτη υποδοχή Lightning και τώρα μία υποδοχή USB 3.0 έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν γρήγορα και εύκολα να μεταφέρουν φωτογραφίες και video μεταξύ των iPhone/iPad και ενός Mac ή PC.

Το iXpand Flash Drive επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών και των επαφών τους, καθώς και να παρακολουθούν τα video τους στις δημοφιλείς μορφές αρχείου κατευθείαν από το drive. Το νέο iXpand Flash Drive περιλαμβάνει επίσης λογισμικό κρυπτογράφησης προστατεύοντας τα αρχεία με κωδικό ασφαλείας, και επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται τα αρχεία που θέλουν ενώ παράλληλα κρατούν ασφαλή τα ευαίσθητα δεδομένα τους μεταξύ των συσκευών.

Το προϊόν διαθέτει μία επανασχεδιασμένη εφαρμογή, την iXpand Drive app, η οποία προσφέρει νέα χαρακτηριστικά και βελτιωμένη εμπειρία χρήστη. Παρέχοντας στους χρήστες την επιλογή να απελευθερώνουν χώρο στη στιγμή, η εφαρμογή έχει τώρα μία λειτουργία φωτογραφικής μηχανής με την οποία οι χρήστες μπορούν να φωτογραφίζουν και να αποθηκεύουν τις φωτογραφίες και τα video τους άμεσα στο flash drive αντί για το iPhone ή το iPad τους. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κρατούν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας του περιεχομένου δημοφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και να παίζουν μουσική μέσα από την εφαρμογή.

Κατασκευασμένη για την επόμενη γενιά iXpand Flash Drive, η εφαρμογή iXpand Drive app διατίθεται για λήψη από το App Store για iPhone και iPad. Η εφαρμογή ξεκινάει όταν το iXpand Flash Drive συνδέεται σε ένα iPhone ή iPad – επιτρέποντας την άμεση επέκταση μνήμης, την πρόσβαση στο περιεχόμενο του χρήστη και την εύκολη διαχείριση αρχείων.

Η SanDisk προσφέρει μία πλήρη σειρά κινητών λύσεων αποθήκευσης, διευκολύνοντας τους καταναλωτές να επεκτείνουν τη μνήμη και να διαχειρίζονται το περιεχόμενο των αγαπημένων τους συσκευών Apple και Android.

Το iXpand Flash Drive διατίθεται σε χωρητικότητες 16GB, 32GB, 64GB και 128GB. Είναι συμβατό με iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Pro (12.9 ιντσών), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini και iPod touch (5ης γενιάς) με λειτουργικό σύστημα iOS 8.2 ή μεταγενέστερο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons