Νέο Blu-ray player από τη Sony με super Wi-Fi και 4K upscale

by George Polyzos • On 29-06-2015 • AT 12:03 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

BDP-S6500_hero01

Η Sony ανακοίνωσε τη νέα της συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc, BDP-S6500, η οποία ενσωματώνει λειτουργία 4K Ultra HD upscaling για όλα τα βίντεο και προηγμένο super Wi-Fi.

Εάν είστε συνδεδεμένοι με μια συμβατή τηλεόραση 4K, το 4K Ultra HD upscaling έχει να σας προσφέρει μια ακόμα πιο ρεαλιστική καθαρότητα στις εικόνες σας. Ένας ισχυρός επεξεργαστής βίντεο φέρνει τα στάνταρ σήματα βίντεο πιο κοντά στην ανάλυση 4K (3840 x 2160) – δηλαδή τέσσερις φορές το σύνολο των pixel της ανάλυσης Full HD. Με περισσότερα από 8 εκατομμύρια pixels στην εικόνα, είναι σίγουρο ότι θα απολαμβάνετε εικόνες με πολλές και καθαρές λεπτομέρειες, ακόμα και όταν κάθεστε κοντά στην οθόνη.

Η συσκευή αναπαραγωγής BDP-S6500 προσθέτει μια νέα διάσταση στην οικιακή ψυχαγωγία με συγκλονιστική ρεαλιστική προβολή 3D. Συνδέστε οποιαδήποτε τηλεόραση με δυνατότητα 3D και απολαύστε ταινίες από 3D Blu-ray disk με εκπληκτική καθαρότητα και ρεαλισμό. Ακόμα και τα 2D disc μπορούν να αναβαθμιστούν αυτόματα σε προσομοιωμένο 3D, χαρίζοντας επιπλέον βάθος στις αγαπημένες σας ταινίες.

BDP-S6500_cw01

Το IP Content Noise Reduction Pro χρησιμοποιεί έξυπνες τεχνολογίες μείωσης ψηφιακού θορύβου για ολοκάθαρες εικόνες, ενώ το HD Reality Enhancer βελτιστοποιεί την υφή και το χρώμα αναλύοντας την εικόνα pixel προς pixel. Η λειτουργία Pure Picture Control βελτιώνει την αντίθεση για ακόμα περισσότερο ζωντανές εικόνες, ενώ η λειτουργία Super Bit Mapping διασφαλίζει εξαιρετικά ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις, κάτι που είναι ιδανικό για σκηνές όπως ηλιοβασιλέματα, που συχνά καταστρέφονται από το φαινόμενο banding στα χρώματα.

Απολαύστε ομαλή περιήγηση και μετάδοση ροής, χάρη στο προηγμένο super Wi-Fi. Ο εξελιγμένος ενσωματωμένος σχεδιασμός πολλαπλών κεραιών (multi-antenna) χρησιμοποιεί την τεχνολογία Multi Input Multi Output (MIMO), διασφαλίζοντας μια ταχύτερη και σταθερότερη διαδρομή ηχητικού σήματος, χωρίς παρεμβολές, για αξιόπιστη μετάδοση ροής, χωρίς σφάλματα – σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.

Μέσα στη συσκευή BDP-S6500 υπάρχει ένας διπύρηνος επεξεργαστής, που προσφέρει ευέλικτη λειτουργία γρήγορης απόκρισης. Οι ιστοσελίδες φορτώνονται γρηγορότερα, ενώ οι ταινίες και τα online βίντεο μεταδίδονται ταχύτερα με ομαλή αναπαραγωγή και λιγότερες καθυστερήσεις. Η πλοήγηση του μενού είναι ξεκάθαρη και γρήγορη και σας πηγαίνει κατευθείαν στην ψυχαγωγία που επιθυμείτε, χωρίς χάσιμο χρόνου.

BDP-S6500_inSitu02

Οι ταινίες και τα βίντεο δεν φαίνονται απλά ωραία στη συσκευή αναπαραγωγής BDP-S6500, αλλά ακούγονται και ωραία. Το Digital Music Enhancer συνδυάζει τρεις τεχνολογίες ήχου της Sony και σας χαρίζει καθηλωτικούς διαλόγους, ταινίες και μουσική. Οι τεχνολογίες DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), Dynamic Range Recovery και Advanced Auto Volume συνεργάζονται για να αποκαταστήσουν τις χαμένες λεπτομέρειες από τον συμπιεσμένο ήχο, να ενδυναμώσουν το δυναμικό εύρος και να αποτρέψουν τις μεταπτώσεις στον ήχο.

Η νέα συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc, BDP-S6500, από τη Sony είναι διαθέσιμη στα καταστήματα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons