Νέο ασύρματο ηχοσύστημα LG Music Flow

by George Polyzos • On 15-05-2015 • AT 9:13 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG_H5_Stereo

Η LG Electronics παρουσίασε στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά ηχοσυστημάτων Music Flow Smart Hi–Fi Audio Wireless Multi – Room, για απρόσκοπτη αναπαραγωγή μουσικής σε κάθε δωμάτιο.

Η σειρά ηχοσυστημάτων Music Flow της LG διαθέτει προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά για απόδοση ήχου υψηλής ποιότητας, ενώ είναι συμβατή με λειτουργικά Android και iOS, για την αναπαραγωγή μουσικής καθώς και τη δυνατότητα αποστολής της σε φορητές ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του χρήστη, όπως smartphones, tablets, laptop ή PC.

LG_H3_2

Η σειρά ηχοσυστημάτων LG Music Flow προσφέρει πλέον και δυνατότητα πρόσβασης στο Google Cast, για περισσότερες επιλογές στη μουσική. Επιπλέον, η LG προσφέρει στο χρήστη το δικαίωμα επιστροφής της συσκευής στο κατάστημα αγοράς εντός 30 ημερών, αν δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση ήχου του προϊόντος.

Η σειρά LG Music Flow περιλαμβάνει τα ηχεία Wi-Fi, μοντέλα Η3, Η5 και Η7, και την ηχομπάρα Wi-Fi, μοντέλο HS7, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ανεξάρτητα, είτε συνδεδεμένα με άλλες φορητές συσκευές, μέσω τεχνολογίας δικτύου Dual Band Wi-Fi (2.4/5 GHz).

Επιπλέον, εκτός από τις συλλογές μουσικής του χρήστη, χάρη στην εφαρμογή ‘All in One Music Player’, τα ηχεία μπορούν να αναπαράγουν ψηφιακή μουσική από διαδικτυακές υπηρεσίες streaming, όπως το Spotify, το Deezer, το Napster και το TuneΙn.

Η σειρά LG Music Flow είναι ιδανική για τη δημιουργία ενός προσωπικού, άνετου οικιακού κέντρου ψυχαγωγίας, αφού τα ηχεία μπορούν να συνδυαστούν για να προσφέρουν τη βέλτιστη ακουστική ανάλογα με τη θέση του χρήστη.

Τέλος, με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικών αρχείων μέχρι και 24 bit/192 kHz HD, η σειρά LG Music Flow μπορεί να αναπαράγει αρχεία FLAC, WAV, AIFF, Apple Lossless, ενώ ακόμα και αρχεία μεγάλης χωρητικότητας μπορούν να μοιραστούν σε όλο το σπίτι χωρίς διακοπές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  http://www.lg.com/gr/smart-hi-fi-audio.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons