Νέο Amazon Kindle με οθόνη υψηλής ανάλυσης

by Nikos Kaimakamis • On 18-06-2015 • AT 4:29 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

kindle-paperwhite

Η Amazon αναβάθμισε τις δυνατότητες του ebook reader της, παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο Kindle με οθόνη υψηλότερης ανάλυσης. 

Το νέο Amazon Kindle Paperwhite απέκτησε οθόνη πυκνότητας 300 pixels per inch για ακόμα καλύτερη αναγνωσιμότητα, εμφάνιση του κειμένου, προσθέτοντας και τη δυνατότητα της αυτόματου συλλαβισμού του κειμένου. Για τη σύγκριση, το προηγούμενο μοντέλο Kindle Paperwhite είχε οθόνη 212 ppi, επομένως οι διαφορές θα είναι εμφανείς.

Μερικές από τις αλλαγές που φέρνει το νέο μοντέλο είναι ότι έχει πλέον την γραμματοσειρά Bookerly, που συναντάται σε πολλές μοντέρνες εκδόσεις, ενώ η συνολική παρουσίαση του κειμένου στην οθόνη είναι πολύ κοντά σε εκείνη που έχει κάποιος που διαβάζει ένα τυπωμένο κείμενο.

Το νέο Amazon Kindle Paperwhite θα είναι διαθέσιμο από τις 30 Ιουνίου, σε τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 119 δολάρια στις ΗΠΑ. Μάλιστα, όπως σωστά αναφέρει το PC Magazine, με την διατήρηση της χαμηλής τιμής του Kindle Paperwhite, η Amazon δημιουργεί πρόβλημα στο σημαντικά ακριβότερο και πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά Kindle Voyage, το οποίο όμως δεν καταφέρνει να αποτελέσει δελεαστικότερη πρόταση λόγω των χαρακτηριστικών αυτών, καθώς το Kindle Paperwhite προσφέρει σχεδόν τα πάντα και καταφέρνει να παραμείνει το ίδιο προσιτό με τον προκάτοχό του. Οι προπαραγγελίες για το νέο μοντέλο έχουν ήδη ξεκινήσει στο amazon.com.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons