Νέες VR εμπειρίες στο PlayStation Area στο Golden Hall

by George Polyzos • On 04-05-2017 • AT 1:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Οι επισκέπτες του PlayStation Area θα έχουν τη δυνατότητα, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, να δοκιμάσουν νέους, συναρπαστικούς και πολυαναμενόμενους τίτλους παιχνιδιών VR όπως και το ολοκαίνουριο PS VR Aim Controller.

Η Παρασκευή και το Σάββατο, από τις 28 Απριλίου έως τις 20 Μαΐου, αποκτούν ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους παίκτες, αρκεί να επισκεφθούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του PlayStation στον 2ο όροφο του Golden Hall. Το section που είναι αφιερωμένο στο PS VR είναι πανέτοιμο να προσφέρει καθηλωτικές και ασυναγώνιστες εμπειρίες στους επισκέπτες του, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι το νέο FPS game Farpoint μαζί με το νέο PS VR Aim Controller, το νέο, φουτουριστικό flight combat shooter StarBlood Arena και την υποβρύχια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας Cocos Shark Island.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του PlayStation Area θα έρθουν σε επαφή με το Farpoint, που αποτελεί μια ακόμα αποκλειστικότητα για το PlayStation VR και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου 2017. Πρόκειται για ένα First Person Shooter παιχνίδι, που παντρεύει με μοναδικό τρόπο την εμπειρία shooter παιχνιδιών με την εικονική πραγματικότητα και σε αυτό θα βοηθήσει πολύ και η χρήση του ολοκαίνουργιου χειριστηρίου στόχευσης PS VR Aim Controller.

Το PS VR Aim Controller είναι ένα μοναδικό χειριστήριο που με τους ενσωματωμένους αισθητήρες κίνησης και τον εργονομικό του σχεδιασμό υπόσχεται μια ασυναγώνιστη και καθηλωτική PlayStation VR εμπειρία.

Τέλος, το Starblood Arena είναι ένα παιχνίδι μάχης κατά το οποίο οι παίκτες μπαίνοντας σε θέση πιλότου, προσπαθούν να διεκδικήσουν τη διαγαλαξιακή δόξα, ενώ το Cocos Shark Island προτείνει κάτι διαφορετικό ξεφεύγοντας από την ξεκάθαρα gaming εμπειρία αφού ο παίκτης μπαίνει σε ρόλο δύτη και επιχειρεί να εξερευνήσει το υποθαλάσσιο περιβάλλον περικυκλωμένος από καρχαρίες.

Ημερομηνίες & Ώρες
Τα ολοκαίνουρια παιχνίδια αποκλειστικά για το PlayStation VR θα τοποθετηθούν για 4 συναπτές Παρασκευές και Σάββατα από τις 28/04 έως τις 20/05. Αναλυτικά:
• Παρασκευή 28/04 & Σάββατο 29/04
• Παρασκευή 05/05 & Σάββατο 06/05
• Παρασκευή 12/05 & Σάββατο 13/05
• Παρασκευή 19/05 & Σάββατο 20/5
Οι ώρες για κάθε Παρασκευή είναι 17:00-21:00 και κάθε Σάββατο 11:00-15:00.

Το PS VR μπορούν να το δοκιμάσουν άτομα άνω των 12 ετών, είτε πραγματοποιώντας μια εύκολη εγγραφή μέσα στην πλατφόρμα http://trypsvr.com/el-gr, κλείνοντας συγκεκριμένη ώρα δοκιμής, είτε μπορούν να επισκεφθούν απευθείας στο χώρο του PlayStation Area τις παραπάνω ημέρες και ώρες. Εκεί θα συναντήσετε την εξειδικευμένη ομάδα του PlayStation που θα σας μυήσει στα μυστικά του gaming και θα σας βοηθήσει να πάρετε μια πιο ολοκληρωμένη VR εμπειρία.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons