Νέες σειρές τηλεοράσεων Samsung SUHD για την ελληνική αγορά

by George Polyzos • On 22-04-2016 • AT 11:03 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Samsung SUHD TV KS9000 (4)

Η Samsung ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά των νέων της τηλεοράσεων SUHD και συγκεκριμένα τις σειρές Curved SUHD KS9000, Flat SUHD KS8000, Curved SUHD KS7500 και Flat SUHD KS7000.

Οι νέες εντυπωσιακές τηλεοράσεις επεκτείνονται σε ένα εύρος από 49 έως και 88 ίντσες. Οι νέες σειρές SUHD τηλεοράσεων διακρίνονται για την αξεπέραστη ποιότητα εικόνας, προσφέροντας ακόμα πιο δυνατές εμπειρίες, με απίστευτα ρεαλιστικές εικόνες. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Quantum dot display, οι τηλεοράσεις αποδίδουν πιο ακριβή χρώματα και υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας.

Samsung SUHD TV KS9000 (2)

Με αυτόν τον τρόπο οι καταναλωτές απολαμβάνουν αυθεντικές και ακόμα πιο αληθινές εικόνες. Επιπλέον, μέσω της τεχνολογίας HDR 1000 αναδεικνύεται το χρώμα, το βάθος και όλες οι κρυφές λεπτομέρειες, ακόμη και στις πιο φωτεινές ή σκοτεινές σκηνές. Ο θεατής μέσα από τις νέες σειρές SUHD TV της Samsung ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο με ένα δισεκατομμύριο χρώματα, 64 φορές περισσότερα από μία συμβατική τηλεόραση.

Samsung SUHD TV KS9000 (3)

Αξίζει να σημειωθεί πως οι νέες SUHD τηλεοράσεις ξεχωρίζουν για τον εκλεπτυσμένο μίνιμαλ σχεδιασμό τους, ο οποίος συμπληρώνει αρμονικά τη διακόσμηση και το στυλ κάθε χώρου. Η Samsung SUHD TV διαθέτει λεπτότερο πλαίσιο και ένα μεταλλικό, σχεδόν αόρατο περίγραμμα, που δημιουργεί στον θεατή την ψευδαίσθηση ότι η οθόνη αιωρείται, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία θέασης.

Η έξυπνη πλοήγηση και η εύκολη συνδεσιμότητα των SUHD τηλεοράσεων διευκολύνουν τον τηλεθεατή να έχει άμεση πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο και στα δικά του πολυμέσα. Συγκεκριμένα στο Smart Hub της SUHD TV ο θεατής μπορεί να απολαύσει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων πολλών ελληνικών εφαρμογών καθώς και ποικιλία παιχνιδιών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons