Νέες σειρές εσωτερικών σκληρών δίσκων από την Toshiba

by George Polyzos • On 24-02-2015 • AT 11:58 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Hard-Disk-Drive

Η Toshiba Europe, Storage Peripherals Division, παρουσίασε τη σειρά MD, μία νέα συλλογή εσωτερικών σκληρών δίσκων που προσφέρουν έως 5 TB αποθηκευτικού χώρου.

Τα 3,5 ιντσών drives με SATA interface δεν είναι μόνο ταχύτατα, αλλά και ενεργειακά αποδοτικά και λειτουργούν αθόρυβα, στοιχείο που τα καθιστά ιδανικά τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση. Τα μοντέλα PX3009E-1HP0 (4 TB) και PX3010E-1HQ0 (5 TB) θα είναι διαθέσιμα το Μάρτιο του 2015.

Αμφότερα τα μοντέλα 4 TB και 5 TB HDD απευθύνονται σε χρήστες με υψηλές απαιτήσεις για τα προϊόντα τεχνολογίας που χρησιμοποιούν. Για παράδειγμα βοηθούν τους επαγγελματίες και τους οικιακούς χρήστες να εργαστούν ταχύτερα χάρις την ταχύτητα περιστροφής 7200 rpm, τη μνήμη buffer 128 MB και την τεχνολογία Native Command Queuing. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αλληλεπιδρούν, διασφαλίζοντας ταχύτερη φόρτωση και αποθήκευση, μείωση του χρόνου αναμονής και on-the-fly βελτίωση για τις εντολές που βρίσκονται υπό επεξεργασία. Η σειρά MD διαθέτει speed interface 6.0 Gb/s.

3_5_SATA_HDD_MD-Series_03

Παρά την ταχύτητα, τα εξαρτήματα είναι αποδοτικά, περιορίζουν την ενεργειακή κατανάλωση και θερμαίνονται στο ελάχιστο. Η νέα σειρά έχει σχεδιαστεί με την  πιο εξελιγμένη τεχνολογία της Toshiba, περιλαμβάνοντας ένα έξυπνο σύστημα ramp-loading και ενσωματωμένο αισθητήρα κραδασμών για να προστατεύει τα σημαντικά δεδομένα του χρήστη.

Η σειρά MD χρησιμοποιεί τεχνολογίες Perpendicular Magnetic Recording (PMR) και Tunnel Magneto Resistive (TMR), που επιτρέπουν σε αυτούς τους σκληρούς δίσκους να επιτύχουν υψηλότερη πυκνότητα εγγραφής, αυξάνοντας τη χωρητικότητα και την ταχύτητα.

Τέλος, προσφέρουν υψηλές επιδόσεις και αυξημένο αποθηκευτικό χώρο 4 TB ή 5 TB. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα περιστροφής και το μεγαλύτερο buffer, που εγγυώνται ταχύτερη εμπειρία εργασίας για το χρήστη.

[Δ.Τ. Toshiba]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons