Νέες σειρές εκτυπωτών Samsung για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

by George Polyzos • On 25-09-2015 • AT 9:21 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

M4030ND_2

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε την κυκλοφορία του μονόχρωμου εκτυπωτή ProXpress M4030ND, καθώς και το πολυμηχάνημα, M4080FX.

Οι νέες σειρές εκτυπωτών ProXpress M4030/4080 διακρίνονται για τη γρήγορη ταχύτητα εκτύπωσης, καθώς εκτυπώνουν 40 σελίδες ανά λεπτό. Οι δυνατότητες του 4030ND μπορούν να φτάσουν τις 2.850 σελίδες, ενώ το πολυμηχάνημα 4080FX τις 2.300 σελίδες, κάτι που καθιστά και τις δύο συσκευές κατάλληλες για εταιρείες με ανάγκες για μεγάλο όγκο εκτυπώσεων.

M4080FX__2

Το πολυμηχάνημα M4080FX αποτελεί την ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που έχουν την ανάγκη να σκανάρουν ένα μεγάλο αριθμό εγγράφων σε καθημερινό επίπεδο, όπως για παράδειγμα τα δικηγορικά γραφεία και οι εταιρείες design. Επιπλέον, υποστηρίζει εξατομικευμένες λύσεις, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο επιπλέον λειτουργικότητα στις επιχειρήσεις, όπως παραδείγματος χάρη τη διαχείριση εκτύπωσης και διανομής εγγράφων.

M4030ND_1

Οι σειρές εκτυπωτών M4030/4080 είναι σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται ταχύτατα και με αξιοπιστία στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων που πραγματοποιούν μεγάλο όγκο εκτυπώσεων μέσα στην ημέρα και εξαρτώνται εξολοκλήρου από τον εξοπλισμό του γραφείου, είτε είναι πολυμηχανήματα είτε ασπρόμαυροι εκτυπωτές. Έχοντας τη δυνατότητα να εκτυπώσει μέχρι και 120.000 σελίδες το μήνα, ο εκτυπωτής αποτελεί την ιδανικότερη λύση για μεγάλο όγκο εκτυπώσεων και πολύωρη χρήση.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των ProXpress M4030/4080 περιλαμβάνουν:

  • Παραγωγικότητα και υψηλές επιδόσεις

Με διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, τα καινούρια μηχανήματα εκτυπώνουν έως και 40 σελίδες το λεπτό, ενώ ο εκτυπωτής M4080FX διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα διπλής σάρωσης, επιτρέποντας του να σαρώσει μέχρι και 60 σελίδες διπλής όψεως ανά λεπτό.

  • Ασφάλεια επαγγελματικών προτύπων

Οι επιλογές ασφαλούς πιστοποίησης προσφέρονται ως εργοστασιακή ρύθμιση, συνεισφέροντας στην ασφάλεια των εγγράφων και περιορίζοντας την άσκοπη κατανάλωση χαρτιού. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλούς τρόπους πιστοποίησης: είτε χρησιμοποιώντας PIN, ID και κωδικό, είτε με ένα απλό «πέρασμα» της ειδικής κάρτας ή της NFC-ενεργοποιημένης συσκευής τους.

  • Λύσεις Διαχείρισης και Παραμετροποίησης

Ο MF4080FX εκτυπωτής χρησιμοποιεί την ανοιχτή πλατφόρμα της Samsung, επιτρέποντας την ενσωμάτωση λύσεων από συνεργάτες ή ανεξάρτητους παρόχους λογισμικού, χωρίς να απαιτείται η χρήση server. Πλήθος λύσεων μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας στον εκτυπωτή για μεγαλύτερη λειτουργικότητα, όπως διαχείριση multi-server και multi-site συσκευών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons