Νέες προτάσεις της Bose

by Nikos Kaimakamis • On 17-09-2014 • AT 2:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Solo_15_System

Η Bose παρουσιάζει τα νέα της ηχοσυστήματα, τα οποία είναι σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ήχου με ευκολότερη διαδικασία τοποθέτησης. 

Το CineMate 15 είναι ένα σύστημα home theater, όπως και το Bose Solo 15 TV για την πιστή αναπαραγωγή ήχου από την τηλεόραση, ταινίες και άλλες πηγές. Το CineMate 15 έχει ένα soundbar με τέσσερα ηχεία, εκ των οποίων τα δύο είναι εμπρός και τα άλλα δύο περιφερειακά. Το Solo 15 είναι λίγο μεγαλύτερο και έχει πέντε ηχεία, ενώ είναι κατασκευασμένο ώστε να μπορεί να μπει κάτω από την τηλεόραση.

Το CineMate συνδέεται στην τηλεόραση με ένα και μόνο καλώδιο, χωρίς να είναι απαραίτητο κάτι άλλο και μπορεί κανείς να το χειριστεί με ένα και μόνο τηλεχειριστήριο, τόσο το ίδιο το σύστημα όσο και τα περιφερειακά που είναι συνδεδεμένα σε αυτό.

headphones1

Παράλληλα, η Bose παρουσίασε τα νέα μοντέλα της σειράς SoundLink, τα οποία είναι τo Bluetooth ηχείο SoundLink Color Bluetooth Speaker που μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με οποιαδήποτε συσκευή έχει Bluetooth, προσφέροντας πλούσια ηχητική εμπειρία, ενώ είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα.

Το άλλο μέλος της σειράς είναι το SoundLink On-Ear Bluetooth Headphones, ακουστικά που συνδέονται ασύρματα με ηχητικές πηγές.  Τα νέα μοντέλα της σειράς θα ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία από τις 25 Σεπτεμβρίου και έπειτα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons