Νέες προσθήκες στη σειρά Coolpix της Nikon

by George Polyzos • On 15-01-2015 • AT 2:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Nikon-Coolpix-s3700

Η Nikon ενίσχυσε τη σειρά compact φωτογραφικών μηχανών Coolpix με τρία νέα μοντέλα: την προηγμένη S3700 με ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi και NFC, την κομψή S2900 των 20 Megapixel και την εύχρηστη L31.

Η Coolpix S3700 επιτρέπει την εύκολη κοινοποίηση φωτογραφιών χάρη στην υποστήριξη Wi-Fi και NFC. Διαθέτει λεπτή σχεδίαση που επιτρέπει την εύκολη μεταφορά της, ενώ διατίθεται και σε μεγάλο εύρος χρωμάτων.

Ενσωματώνει φακό NIKKOR με ευρυγώνιο οπτικό zoom 8xτο οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 16×3 για αποτύπωση περισσότερης δράσης. Ο αισθητήρας CCDείναι ανάλυσης 20 Megapixel. Η S3700 διαθέτει ακόμη υποβοήθηση πανοραμικής λήψης που λειτουργεί απλά γυρίζοντας τη φωτογραφική μηχανή κατακόρυφα ή πραγματοποιώντας οριζόντια πανοραμική λήψη στη λειτουργία Υποβοήθησης πανοραμικής λήψης.

Τέλος, η Coolpix S3700 είναι σε θέση να καταγράψει βίντεο σε ανάλυση HD(720/30p) με το άγγιγμα ενός κουμπιού, ενώ η λειτουργία απόσβεσης κραδασμών διατηρεί την ομαλή ροή του βίντεο.

Το δεύτερο compact μοντέλο που παρουσίασε η Nikon είναι η Coolpix S2900 με αισθητήρα CCD ανάλυσης 20 Megapixel και φακό Nikkor με οπτικό zoom 5xτο οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 10×3.

Nikon-Coolpix-s2900

Η κάμερα είναι σε θέση να αποτυπώσει βίντεο σε HD (720p) με ένα απλό άγγιγμα του κουμπιού εγγραφής video. Επιπρόσθετα διαθέτει υποβοήθηση πανοραμικής λήψης συνδυάζοντας το αποτέλεσμα σε μια μεμονωμένη μοναδική πανοραμική λήψη. Η S2900 ενσωματώνει 16 λειτουργίες σκηνής ενώ επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη αυτόματη εστίαση χάρη στο AF εύρεσης στόχου.

Η Coolpix L31 είναι η τρίτη compactεπιλογή που παρουσιάστηκε από τη Nikon. Κύριο χαρακτηριστικό της εν λόγω κάμερας είναι η ευκολία χρήσης χάρη στην απλοποιημένη διάταξη των πλήκτρων και την «Εύκολη αυτόματη λειτουργία» που βελτιστοποιεί όλες τις ρυθμίσεις για τέλεια λήψη κάθε φορά. Η L31 χρησιμοποιεί για τη λειτουργία της μπαταρίες τύπου AA.

Nikon-Coolpix-l31

Ο αισθητήρας εικόνας CCD είναι ανάλυσης 16 Megapixel ενώ και εδώ χρησιμοποιείται φακός NIKKOR με οπτικό zoom 5x. Η εγγραφή βίντεο μπορεί να γίνει σε ανάλυση HD(720p). Στα θετικά της σημεία είναι η λαβή για εύκολο κράτημα που προσφέρει σταθερότητα κατά τη λήψη με αποτέλεσμα πιο ευκρινείς φωτογραφίες σε συνδυασμό με την ευκολία χειρισμού χάρη στη διάταξη των πλήκτρων.

[Δ.Τ. Nikon – Δαμκαλίδης]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons