Νέες πληροφορίες για το μελλοντικό Samsung Galaxy S7

by Nikos Kaimakamis • On 25-01-2016 • AT 2:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung galaxy s7

H φημολογία για το Samsung Galaxy S7 συνεχίζεται και οι νεώτερες πληροφορίες κάνουν λόγο για την οθόνη και την κάμερα του. 

Δύο νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο δείχνουν τόσο την κάμερα του Samsung Galaxy S7 όσο και την οθόνη του επερχόμενου μοντέλου. Ο κωδικός του νέου μοντέλου είναι το SM-G930F, ενώ οι φωτογραφίες το δείχνουν σε φάση δοκιμών, χωρίς να είναι ολοκληρωμένη η κατασκευή του πλαισίου του.

Η συσκευή αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, αλλά ήδη έχουν γίνει γνωστά όλα σχεδόν τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Έτσι, το Samsung Galaxy S7 αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με μία οθόνη διαγωνίου 5,1 ιντσών σε ανάλυση QHD, ενώ στη θέση του επεξεργαστή του αναμένουμε να δούμε τον Samsung Exynos 8890, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και μία δεύτερη έκδοση με τον Qualcomm Snapdragon 820. Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε με οχταπύρηνα SoC.

H μνήμη RAM είναι στα 4 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος της συσκευής θα είναι τα 64 GB. H κύρια κάμερα στο πίσω μέρος θα είναι 12 Megapixel, ενώ η μπροστινή κάμερα θα είναι στα 5 Megapixel. Μένει να δούμε όλα τα τελικά στοιχεία που θα προκύψουν από τις τελικές ανακοινώσεις του Φεβρουαρίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons