Νέες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S7

by Nikos Kaimakamis • On 15-02-2016 • AT 1:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-galaxy-s7

Νέες εικόνες έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο, οι οποίες δείχνουν το Samsung Galaxy S7 σε τρία διαφορετικά χρώματα. 

Απέχουμε λίγες μόνο ημέρες από το Unpacked Event στο πλαίσιο του MWC 2016 και η επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung κάνει για ακόμα μία φορά την εμφάνισή της σε εικόνες. Αυτή τη φορά, βλέπουμε το Samsung Galaxy S7 σε τρία διαφορετικά χρώματα τόσο στην μπροστινή όσο και στην πίσω όψη του. Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, το Samsung Galaxy S7 θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, γκρι, μαύρο και χρυσό.

samsung-galaxy-s7-edge

Στις φωτογραφίες εμφανίζεται και το Samsung Galaxy S7 Edge και αυτό στα ίδια χρώματα, με τη διαφορά της κυρτής οθόνης στο πλάι. Οι αλλαγές στο σχεδιασμό σε σχέση με το Samsung Galaxy S6 δεν είναι πολύ μεγάλες, καθώς η Samsung επιλέγει να κινηθεί με ασφάλεια στον τομέα αυτό. Σύμφωνα με το Android Headlines, το Samsung Galaxy S7 θα έχει οθόνη διαγωνίου 5.1 ή 5.2 ιντσών, ενώ στην περίπτωση του Samsung Galaxy S7 Edge, η διαγώνιος της οθόνης φαίνεται πως είναι στις 5.5 ίντσες.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, γίνεται λόγος για τοποθέτηση του επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, μπαταρία 3000 mAh στο S7 και 3600 mAh στο S7 Edge, ενώ και τα δύο νέα μοντέλα εκτιμάται ότι θα κινούνται στην κατηγορία τιμής των 700 με 800 ευρώ, προ φόρων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons