Νέες πληροφορίες για το LG Nexus

by Nikos Kaimakamis • On 07-09-2015 • AT 1:38 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG_Nexus_5

To νέο Google Nexus που ετοιμάζει η LG αναμένεται να φέρει το όνομα Nexus 5X, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για αυτό. 

Ένα ακόμα στοιχείο που διαρρέει για το επερχόμενο Nexus, είναι ότι στις ΗΠΑ η τιμή του θα είναι 400 δολάρια, επομένως θα είναι πιο ακριβό από τον προκάτοχό του. Η επίσημη ημερομηνία παρουσίασής του τοποθετείται στις 29 Σεπτεμβρίου 2015, ενώ αναμένεται να είναι από τότε και μετά διαθέσιμο στο Google Play.

Εκτιμάται ότι εκτός από την έκδοση με εσωτερική μνήμη 16 GB, θα υπάρχει και ένα μοντέλο με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB, το οποίο θα πωλείται σε τιμή 449 δολαρίων στις ΗΠΑ.

nexus-5-leak

Στη φωτογραφία που έχει διαρρεύσει στο Διαδίκτυο και δημοσιεύουμε και σε αυτό το post, φαίνεται το πίσω μέρος της συσκευής, όπου εκτός από την κάμερα και το φλας, φαίνεται ο κυκλικός αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, στοιχείο που δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι το Nexus 5X θα είναι πλήρως συμβατό με την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών Android Pay.

Είναι σίγουρο ότι το LG Nexus 5X θα υποστηρίζει το νέο λειτουργικό σύστημα της Google, το Android 6.0 Marshmallow, ενώ μία ακόμα πληροφορία που μπορεί να βγάλει κάποιος που θα κοιτάξει προσεκτικά τη φωτογραφία που έχει διαρρεύσει είναι ότι στο κάτω μέρος της συσκευής υπάρχει και ένα βύσμα 3.5 χιλιοστών για τα ακουστικά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons