Νέες πληροφορίες για το LG G4

by Nikos Kaimakamis • On 07-04-2015 • AT 12:19 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG-G4-case-renders

Μέχρι να δούμε την επίσημη παρουσίαση του LG G4, θα έχουν αποκαλυφθεί οι περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα συσκευή, όπως φαίνεται.

Το LG G4, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της κατασκευάστριας εταιρείας, θα έχει το UX 4.0, το νέο user interface της εταιρείας, το οποίο και θα προσφέρει μία ακόμα πιο προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης του, ενώ θα είναι βασισμένο στο λειτουργικό σύστημα Android.

Παρόλα αυτά, το LG G4 θα προσφέρει μια απλούστερη εμπειρία χρήσης, ενώ το Quick Shot είναι ένα στοιχείο που έρχεται στο νέο interface και θα προσφέρει τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών με ένα διπλό tap στο πίσω πλήκτρο, ακόμα και αν η οθόνη είναι κλειστή. Βελτιωμένες θα είναι όλες οι smart λειτουργίες, όπως είναι το Smart Bulletins και το Smart Notice.

Στο θέμα του imaging, το LG G4 αναμένεται να είναι εξαιρετικά προικισμένο, καθώς εκτιμάται ότι θα έχει έναν αισθητήρα 20 Megapixel, με έκθεση F1.8 wide.

Παράλληλα, μέσα από τις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα ένας κατασκευαστής θηκών για το LG G4, έχει φανεί πλέον και ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου που θα γίνει η νέα Android ναυαρχίδα της LG και αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στα τέλη Απριλίου. Μέχρι τότε, οι φήμες για το LG G4 θα συνεχίσουν ακάθεκτες…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons