Νέες πληροφορίες για το BlackBerry Venice

by Nikos Kaimakamis • On 20-08-2015 • AT 1:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

blackberry-venice-02a

To BlackBerry Venice είναι το Android smartphone που ετοιμάζει η καναδική εταιρεία, με πλαίσιο slider, όπως αποκαλύπτεται σε νέες φωτογραφίες και βίντεο. 

Οι νέες εικόνες για το BlackBerry Venice μαρτυρούν όχι μόνο το slider σχήμα του, αλλά και το ότι θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα της Google. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της συσκευής, πέρα από το Android OS, είναι το φυσικό QWERTY πληκτρολόγιο, το οποίο προκύπτει κάτω από την οθόνη με τον μηχανισμό slider.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, το slider έχει προεγκατεστημένες εφαρμογές της Google, ενώ εκτιμάται ότι θα μπορεί να τρέχει τις περισσότερες εφαρμογές από το Google Play.

To BlackBerry Venice αναμένεται να είναι διαθέσιμο από τον Νοέμβριο και έπειτα, αρχικά στις ΗΠΑ, μέσω του δικτύου των μεγαλύτερων αμερικανικών παρόχων.  Οι εκτιμήσεις για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής μιλούν για επεξεργαστή Snapdragon 808, οθόνη 5,4 ιντσών, με ανάλυση 2560×1440 pixels και μνήμη RAM στα 4 GB.

Η BlackBerry προσπαθεί να διατηρήσει μία θέση στην αγορά των smartphones, καθώς θέλει να αυξήσει το μερίδιό της, ενώ η κίνησή της να παρουσιάσει ένα μοντέλο με διαφορετικό λειτουργικό σύστημα αναμένεται με ενδιαφέρον. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το δικό της λειτουργικό σύστημα, απλώς θα πειραματιστεί και με το Android.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons