Νέες πληροφορίες για τα επερχόμενα Microsoft Lumia

by Nikos Kaimakamis • On 04-08-2015 • AT 10:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

microsoft-lumia-840

H Microsoft ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρουσίαση των νέων μοντέλων Lumia που θα κάνουν την εμφάνιση τους προσεχώς.

Αντίθετα με ό,τι πιστευόταν οι δύο νέες ναυαρχίδες της οικογένειας Lumia θα είναι τα Lumia 950 και Lumia 950 XL και όχι τα Lumia 940 και 940 XL αντίστοιχα. Η σχετική φημολογία από το στρατόπεδο της Microsoft μιλά για ακόμα μια συσκευή, το Lumia 840, το οποίο και αναμένεται να συμπληρώσει τη νέα γκάμα μοντέλων.

Οι δύο πρώτες συσκευές Lumia θα είναι τα 940 και 940 XL, ενώ σε δεύτερη φάση θα παρουσιαστεί το Lumia 840. Όλες οι νέες συσκευές αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους περίπου στα τέλη του έτους.

Σύμφωνα με το GSM Arena, οι νέες συσκευές Lumia θα είναι εξοπλισμένες με πλήκτρα χειρισμού πάνω στην οθόνη καθώς, πρόσφατη έρευνα μεταξύ των χρηστών Lumia έδειξε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών προτιμά τα on screen πλήκτρα αντί για τα capacitive πλήκτρα χειρισμού που χρησιμοποιούνταν μέχρι σήμερα στις συσκευές με λειτουργικό σύστημα Windows Phone.

Δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων Lumia, ειδικά για το μοντέλο 840, αλλά είναι σίγουρο ότι θα κινείται στα όρια της mid range κατηγορίας. Σε κάθε περίπτωση η περίοδος πριν από τα Χριστούγεννα θα είναι ενδιαφέρουσα για τα Windows powered smartphones.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons