Νέες παράμετροι ασφαλείας για το Sony PlayStation 4

by Nikos Kaimakamis • On 29-08-2016 • AT 11:58 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

PS-Controller

H διαδικασία αναγνώρισης της ταυτότητας του χρήστη στο PlayStation 4 έγινε πιο ασφαλής, με την έλευση του two step verification. 

H Sony ανακοίνωσε ότι το χαρακτηριστικό αυτό είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους τους κατόχους PlayStation 4, αρκεί να έχουν λογαριασμό στο PlayStation Network. H διαδικασία με την οποία λειτουργεί το νέο σύστημα αναγνώρισης της ταυτότητας περιλαμβάνει την αποστολή ενός κωδικού στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη για την επιβεβαίωση του προσώπου που κάνει χρήση ενός λογαριασμού.

Για να ενεργοποιήσει κανείς την ασφαλέστερη διαδικασία, αρκεί να πάει στα Settings, μετά στο Playstation Network Account Management, έπειτα στο Account Information, μετά Security και στο τέλος πρέπει να επιλέξει το 2 step verification. H ενεργοποίηση της δυνατότητας αυτής θεωρείται ως ένα απαραίτητο βήμα για να θωρακίσετε την ασφάλεια του λογαριασμού σας στο PlayStation.

Σύμφωνα με το Tech Insider την διαδικασία αναγνώρισης της ταυτότητας του χρήστη με δύο βήματα, ή αλλιώς το 2 step verification καλό είναι να την ακολουθήσουν όλοι όσοι διατηρούν λογαριασμούς σε δημοφιλείς υπηρεσίες όπως είναι το Gmail, οι online υπηρεσίες της Apple και άλλα σημεία στο Internet όπου απαιτείται login. Σε όλες τις περιπτώσεις πρόκειται για μία απλή διαδικασία, η οποία όμως προσφέρει μεγάλη ασφάλεια, κάτω από όλες τις συνθήκες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons