Νέες οθόνες πολυμέσων Dell UltraSharp

by George Polyzos • On 18-12-2014 • AT 12:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Dell_UZ2715H

Η Dell ανακοίνωσε τη διεύρυνση της οικογένειας οθονών Ultrasharp με νέα μοντέλα που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις του επαγγελματικού περιβάλλοντος.

Μεταξύ των νέων μοντέλων ανήκουν οι οθόνες πολυμέσων Dell UltraSharp 27, 23 και 21.5 ιντσών, οι οποίες προσφέρουν εντυπωσιακές επιλογές συνδεσιμότητας.  Προσφέρουν πλήρη χαρακτηριστικά για την υποστήριξη εφαρμογών πολυμέσων, σε ανάλυση Full HD, με εκτεταμένες δυνατότητες προβολής. Επίσης, ενσωματώνουν κάμερα 2 Megapixel Full HD.

Οι οθόνες υποστηρίζουν το Microsoft Lync, επιτρέποντας στους χρήστες να πραγματοποιούν φωνητικές και βίντεο κλήσεις μέσω του υπολογιστή τους σε χρήστες Lync. Με τον τρόπο αυτό αποτελούν ιδανική επιλογή για περιβάλλοντα που επιθυμούν να αξιοποιήσουν προηγμένες δυνατότητες επικοινωνίας και συνεργασίας, με χαρακτηριστικά όπως η κοινή χρήση της οθόνης και η συνεργασία με την υποστήριξη εφαρμογών με μορφή εικονικού πίνακα.

Dell_UZ2715H_side

Κατά τη διάρκεια συνομιλιών βίντεο για επικοινωνία με συνεργάτες, φίλους ή την οικογένεια, οι συμμετέχοντες μπορούν να βλέπουν και να ακούν ο ένας τον άλλο με αξιοθαύμαστη σαφήνεια. Οι νέες οθόνες προσφέρουν επίσης εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης 178ο σε οριζόντιο και κάθετο επίπεδο.

Οι νέες οθόνες περιλαμβάνουν ακόμα διαφορετικές επιλογές ρύθμισης για την κλίση της επιφάνειάς τους, ενώ το μοντέλο Dell UlraSharp UZ2315H προσφέρει επίσης δυνατότητα ρύθμισης του ύψους, αλλά και περιστροφής του panel σε κατακόρυφη θέση (pivot).

Όλα τα νέα μοντέλα διαθέτουν θύρες HDMI, Display Port και VGA, ενώ ενσωματώνουν hub USB 3.0 και σύστημα διαχείρισης καλωδίων. Επίσης διαθέτουν μικρόφωνο και ηχεία καθώς και υποδοχή σύνδεσης για αντίστοιχες εξωτερικές συσκευές ή headset. Ακόμα, παρέχουν δυνατότητα τοποθέτησης σύμφωνα με το πρότυπο VESA 100×100 χιλιοστών.

[Δ.Τ. Dell]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons