Νέες Nikon Coolpix και ανανεωμένη εφαρμογή SnapBridge

by George Polyzos • On 27-02-2016 • AT 2:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Nikon_B700_BK_Hero_shot _Large

Η Nikon ανακοίνωσε τις νέες της κάμερες Coolpix που συνδυάζουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία απεικόνισης Nikon και τα αξιόπιστα οπτικά στοιχεία NIKKOR με φακούς εξαιρετικά μεγάλου zoom.

Πρώτο μοντέλο που παρουσίασε η Nikon είναι η Coolpix B700, η οποία διαθέτει φακό με οπτικό zoom 60x και γυάλινο στοιχείο Super ED εξαιρετικής οπτικής κατασκευής NIKKOR, με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 120x, που επιτρέπει την εύκολη λήψη μακρινών θεμάτων με εντυπωσιακή λεπτομέρεια.

Η δυνατότητα εγγραφής video 4K UHD/30p εξασφαλίζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τις εγγραφές, ενώ παράλληλα χάρη στις λήψεις σε RAW (NRW) παρέχεται η δυνατότητα επιλογών ρετουσαρίσματος υψηλής ποιότητας.

Η Coolpix B700 διαθέτει αισθητήρα 20,3 Megapixel με εξαιρετικά μεγάλο zoom και σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) υψηλής απόδοσης για λήψεις ακριβείας. Διαθέτει ακόμη Οπτικό VR (απόσβεση κραδασμών) διπλής ανίχνευσης 5 στοπ και πλευρικό χειριστήριο zoom που ελαχιστοποιεί το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής.

Η λήψη μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσα από το ενσωματωμένο ηλεκτρονικό σκόπευτρο, είτε μέσα από την πτυσσόμενη οθόνη LCD των τριών ιντσών, ενώ και στις δύο περιπτώσεις παρέχεται ανάλυση 921k dot για δημιουργικές συνθέσεις από κάθε γωνία.

Nikon_A900_SL_Hero_shot_Medium

Ακολουθεί η Coolpix A900 με αισθητήρα ανάλυσης 20,3 Megapixel και οπτικά στοιχεία NIKKOR, διατηρώντας ωστόσο τις μικρές διαστάσεις του σώματος της φωτογραφικής μηχανής. Διαθέτει επίσης οπτικό zoom 35x με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 70x και δυνατότητα λήψης video ποιότητας 4K UHD/30p.

Η Coolpix A900 διαθέτει λειτουργία AF υψηλής ταχύτητας, το πλήκτρο zoom άμεσης επαναφοράς ξαναεστιάζει αμέσως σε ένα θέμα ενώ υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας εύκολων βίντεο υπέρ-χρονικής υστέρησης και Time-lapse. Τέλος, η απόσβεση κραδασμών (VR) υψηλής απόδοσης εξασφαλίζει ευκρινείς λήψεις και καθαρά video ακόμη και σε πλήρες zoom.

Nikon_B500_BK_Hero_shot_Large

Η Coolpix B500 έρχεται με το οπτικό zoom NIKKOR 40x, με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 80x ενώ προσφέρει ασυνήθιστες οπτικές γωνίες λήψης χάρη στην ανακλινόμενη οθόνη LCD των τριών ιντσών. Από την άλλη πλευρά η Coolpix A300 είναι μία λεπτή και κομψή κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 20,1 Megapixel, οπτικό zoom NIKKOR 8x και Dynamic Fine Zoom 16x.

Nikon_A300_RD_Hero_shot_Large

Τέλος, η ζεύξη μιας έξυπνης συσκευής με τη φωτογραφική μηχανή Nikon γίνεται εύκολα και χρειάζεται να γίνει μόνο μία φορά. Απλά εγκαταστήστε την εφαρμογή SnapBridge στο smartphone ή το tablet, ενεργοποιήστε τη φωτογραφική μηχανή και επιλέξτε την από τη λίστα διαθέσιμων συσκευών που εμφανίζονται στην εφαρμογή. Το SnapBridge παραμένει συνδεδεμένο στη φωτογραφική μηχανή σας στο παρασκήνιο και πλέον μπορείτε να μεταφέρετε τις λήψεις σας χωρίς να πρέπει να επανασυνδέεστε κάθε φορά.

Με την εφαρμογή SnapBridge, στην έξυπνη συσκευή εμφανίζεται ζωντανή προβολή όλων όσων συλλαμβάνει η φωτογραφική μηχανή Nikon. Μπορείτε να συνθέσετε λήψεις στην οθόνη του smartphone ή του tablet σας και να ενεργοποιήσετε απομακρυσμένα το κλείστρο για να τραβηχτεί η φωτογραφία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons