Νέες Nexus συσκευές από την HTC – Έρχονται τον Οκτώβριο

by George Polyzos • On 02-08-2016 • AT 2:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Nexus-5X-P

Η HTC φέρεται να είναι η εκλεκτή της Google για να κατασκευάσει τις επόμενες Nexus συσκευές, οι οποίες αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Droid Life η ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων Nexus συσκευών είναι η 4η Οκτωβρίου. Οι συσκευές θα είναι δύο και το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι την κατασκευή τους θα αναλάβει η HTC, ενώ σχεδόν βέβαιο πρέπει να θεωρείται ότι θα χρησιμοποιείται το Android 7.0 Nougat σαν λειτουργικό σύστημα.

Η ανώνυμη, αλλά εσωτερική, πηγή του Droid Life υποστηρίζει ότι η πρώτη συσκευή με την ονομασία Google Phone “Sailfish” Nexus by HTC θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου πέντε ιντσών και ανάλυσης 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon χρονισμένο στα 2GHz, μνήμη RAM στα 4GB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32GB και μπαταρία χωρητικότητας 2770mAh.

Η κύρια κάμερα του Sailfish θα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel, ενώ η εμπρόσθια θα είναι ανάλυσης 8 Megapixel. Στο πίσω μέρος θα βρίσκεται σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος, ενώ θα διαθέτει θύρα επικοινωνίας USB-C και υποστήριξη Bluetooth 4.2.

Η δεύτερη συσκευή θα είναι το Google Phone “Marlin” Nexus by HTC με οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης 2560 x 1440 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm χρονισμένο στα 2GHz, μνήμη RAM 4GB και αποθηκευτικό χώρο σε δύο εκδόσεις 32GB και 128GB.

Η μπαταρία θα είναι χωρητικότητας 3450mAh, η κύρια κάμερα θα είναι ανάλυσης 12 Megapixel ενώ η εμπρόσθια στα 8 Megapixel, ενώ και εδώ θα υπάρχει σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος στην «πλάτη» της συσκευής.

Όπως αναφέρει το Slashgear τα νέα Nexus θα διατηρούν αρκετά κοινά εξωτερικά χαρακτηριστικά με τα πρόσφατα μοντέλα και ειδικότερα με το Nexus 6P, που είχε κατασκευάσει η Huawei.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons