Νέες μπάρες ηχείων και βάση τηλεόρασης με ηχεία από τη Sony

by George Polyzos • On 20-03-2015 • AT 1:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

HT-CT380_B_cw_w_TV

Η Sony ανακοίνωσε νέες μπάρες ηχείων και μία νέα βάση τηλεόρασης με ηχεία, που τα χαρακτηρίζουν η ισχυρή πολυκάναλη ώθηση και το στυλ.

Πιο συγκεκριμένη, η κομψή και λεπτή μπάρα ηχείων HT-CT380 είναι ιδανική για τηλεοράσεις με μέγεθος οθόνης έως 46 ιντσών και μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή σε ράφι. Προσφέρει 300W ισχυρού ήχου surround 2,1 καναλιών, με τεχνολογία S-Force PRO Front Surround που σας εξασφαλίζει μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

HT-CT380_B_cw1

Περιλαμβάνει, ακόμη, ένα μικρό ασύρματο subwoofer, που μπορεί να τοποθετηθεί όπου σας εξυπηρετεί για να απολαμβάνετε καθαρά, ικανοποιητικά μπάσα. Διαθέτει τεχνολογία One-touch listening μέσω NFC και Bluetooth, και μπορείτε να τη χειρίζεστε από το τηλέφωνο ή το tablet σας με την εφαρμογή SongPal.

Η βάση τηλεόρασης με ηχεία HT-XT100 έρχεται να προσθέσει επιπλέον ζωντάνια στις ταινίες και τις τηλεοπτικές εκπομπές που παρακολουθείτε με 80W ισχυρού ήχου 2,1 καναλιών και μπάσα που μπορείτε να ρυθμίζετε από το ενσωματωμένο subwoofer.

HT-XT100_B_TV

Επιπλέον, η βάση ενσωματώνει λειτουργία Voice που επιτρέπει στους διαλόγους να γίνονται πιο καθαροί, διαθέτει τις τεχνολογίες NFC και Bluetooth που επιτρέπουν το streaming περιεχομένου από ένα smartphone, ενώ δεν λείπει η θύρα επικοινωνίας USB.

Επιπλέον, στη σειρά οικιακού κινηματογράφου της Sony έρχονται να προστεθούν οι μπάρες ηχείων HT-CT180 και HT-CT80. Όλες αυτές οι συσκευές προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας και είναι εύχρηστες παρέχοντας συνδεσιμότητα με Bluetooth και NFC.

Οι τελευταίες προσθήκες στη σειρά του οικιακού κινηματογράφου της Sony με τις μπάρες ηχείων και τη βάση τηλεόρασης με ηχεία διατίθενται στη αγορά από την Άνοιξη του 2015.

[Δ.Τ. Sony]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons