Νέες λύσεις αποθήκευσης flash επόμενης γενιάς από την IBM

by George Polyzos • On 04-05-2015 • AT 8:57 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

IBM

Η IBM ανακοίνωσε πρόσφατα δυο νέες επιχειρηματικές λύσεις αποθήκευσης all-flash που παρέχουν κορυφαίες επιδόσεις και αποδοτικότητα, όπως και εξαιρετική αξιοπιστία.

Οι επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο έρχονται αντιμέτωπες με τις αυξανόμενες προκλήσεις που παρουσιάζουν οι μεγάλοι όγκοι δεδομένων, η ταχύτητα και η ποικιλία αυτών. Η Flash – η τεχνολογία μνήμης που χρησιμοποιείται παντού από κινητά τηλέφωνα έως επιχειρηματικά αποθηκευτικά συστήματα –  χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις και να μετατρέψουν τον όγκο της πληροφορίας σε απτή επιχειρηματική αξία.

Το IBM FlashSystem storage μπορεί να επιτρέψει στους οργανισμούς να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις στον τομέα του IT, με την επιτάχυνση της απόδοσης των εφαρμογών και τη μείωση  του κόστους και της πολυπλοκότητας της πληροφορικής υποδομής. Το IBM FlashSystem V9000 προσφέρει τα πλεονεκτήματα που παρέχονται με την τεχνολογία software-defined storage με την ταχύτητα του flash.

Με την υιοθέτηση του FlashSystem V9000, οι πελάτες μπορούν να ενοποιήσουν τα υπάρχοντα συστήματα αποθήκευσης κάτω από έναν τομέα διαχείρισης και να εφαρμόσουν virtualization, καθώς και ενιαίες υπηρεσίες. Εν τω μεταξύ, το IBM FlashSystem 900 θα εξακολουθήσει να παρέχει άριστες επιδόσεις, επιχειρηματική αξιοπιστία και διευρυμένη αποτελεσματικότητα, ενώ μπορεί να στηθεί μέσα σε μόλις δυο ώρες, αντί για τις ημέρες που απαιτούνται για τα συμβατικά συστήματα.

Στον πυρήνα αυτών των all-flash συστημάτων αποθήκευσης βρίσκεται η τεχνολογία IBM FlashCore, η σουίτα των καινοτομιών και δυνατοτήτων που επιτρέπουν στο FlashSystem να παρέχει καλύτερες επιδόσεις από τα επιχειρηματικά συστήματα δίσκου και το καθιστά ευέλικτο και εύκολο να ενσωματωθεί σε όλο το εύρος των υποδομών IT.

Αυτές οι τεχνολογικές εξελίξεις μεταφράζονται σε απτά πλεονεκτήματα για πελάτες που θέλουν να χτίσουν οικονομικά αποδοτικές αρχιτεκτονικές cloud, να αντλούν γρήγορα γνώσεις από την επιχειρηματική ανάλυση δεδομένων, να αλληλεπιδρούν με πελάτες που χρησιμοποιούν φορητές συσκευές, ενώ παράλληλα βοηθούν στον εντοπισμό και την πρόληψη της απάτης στον κυβερνοχώρο και των απειλών ασφάλειας δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, προσφέρουν δραματική μείωση των εξόδων τροφοδοσίας, λόγω της παντελούς απουσίας μηχανικών μερών.

Η τεχνολογία FlashSystem της IBM διαθέτει την τεχνολογία τσιπ flash MLC της Micron. Το FlashSystem αξιοποιεί την πυκνότητα του τσιπ και τα οφέλη κόστους που έχουν ως αποτέλεσμα ισχυρότερη προστασία δεδομένων, βελτιωμένη αξιοπιστία και βελτιωμένη απόδοση των εφαρμογών.

[Δ.Τ. IBM]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons