Νέες IPS οθόνες με ασύμμετρη βάση από την AOC

by George Polyzos • On 08-10-2015 • AT 1:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

AOC-I2481FXH-01

Η AOC επεκτείνει την γκάμα της σειράς Style με δύο νέα μοντέλα, στις 23,8 και 27 ίντσες, εντυπωσιακά ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένα.

Πιο συγκεκριμένα, οι οθόνες AOC I2481FXH (23,8 ιντσών) και AOC I2781FH (27 ιντσών) ξεχωρίζουν από την πρώτη ματιά χάρη στο λεπτό, σχεδόν χωρίς πλαίσιο σχεδιασμό που συνδυάζεται με τη μοναδική ασύμμετρη μεταλλική βάση.

Όταν όμως είναι ενεργοποιημένες, τότε πραγματικά μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα, καθώς τα IPS πάνελ τους εξασφαλίζουν την υψηλότερης ποιότητας πιστότητα χρωμάτων, έντονη αντίθεση και εκθαμβωτική λεπτομέρεια για απλά εκπληκτική εικόνα.

Την κομψή τους εμφάνιση συμπληρώνουν τα εξαιρετικά λεπτά, σχεδόν ανύπαρκτα, πλαίσια. Το πλαίσιο της 23,8 ιντσών οθόνης AOC I2481FXH έχει πλάτος μόλις 7,5 χιλιοστά, ενώ της 27 ιντσών οθόνης I2781FH μόλις 9,9 χιλιοστά. Έτσι αποτελούν μία ελκυστική πρόταση για κάθε χρήστη που αγαπά το στυλ.

AOC-I2481FXH-02

Εκπληκτικές εικόνες, ευρείας γωνίας θέασης

Οι δύο οθόνες εντυπωσιάζουν ακόμα περισσότερο όταν είναι ενεργοποιημένες: χάρη στα IPS πάνελ τους με ανάλυση Full HD 1920 x 1080 pixels, οι χρήστες δεν απολαμβάνουν μόνο ευρεία γωνία θέασης 178° αλλά και εξαιρετική εικόνα με την υψηλότερης ποιότητας πιστότητα χρωμάτων, εντυπωσιακή αντίθεση και εκθαμβωτική λεπτομέρεια. Η Τεχνολογία Flicker FREE της AOC ρυθμίζει τη φωτεινότητα ώστε να εξασφαλιστεί εμπειρία θέασης με μηδενικό τρεμόπαιγμα και μειωμένη καταπόνηση των ματιών ακόμα και κατά τη διάρκεια πολύωρων περιόδων χρήσης των οθονών.

Χάρη στις δύο υποδοχές HDMI και τη μία VGA, οι δύο οθόνες μπορούν εύκολα να συνδεθούν με πλήθος συσκευών όπως DVD players, κονσόλες gaming ή οποιαδήποτε άλλη ταιριάζει στον τρόπο ζωής του χρήστη. Για πιο άνετη ακρόαση χωρίς να ενοχλείται ο περίγυρος, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τα ακουστικά τους στην υποδοχή ακουστικών της οθόνης.

Η οθόνη AOC I2481FXH είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο του 2015, ενώ η οθόνη AOC I2781FH θα ακολουθήσει τον Δεκέμβριο. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης είναι 199 ευρώ και 299 ευρώ αντίστοιχα. Όπως και σε όλες της τις οθόνες, η AOC προσφέρει εγγύηση 3 ετών και υπηρεσία επί τόπου ανταλλαγής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons