Νέες υπηρεσίες ασφάλειας της Cisco με βάση στο cloud

by George Polyzos • On 23-07-2016 • AT 9:19 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Cisco-22072016

Η Cisco ανακοίνωσε νέες υπηρεσίες και λύσεις ασφαλείας που βασίζονται στο cloud και έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αρχιτεκτονική ασφαλείας threat-centric της Cisco.

Η σειρά λύσεων περιλαμβάνει τις βέλτιστες επιλογές ασφαλείας, με ειδική σχεδίαση για ενσωμάτωση, αυτοματοποίηση και ευχρηστία, ενώ προσφέρει στις εταιρείες αποτελεσματικότερη προσέγγιση για την προστασία των ψηφιακών επιχειρηματικών μοντέλων τους. Από το δίκτυο έως το end point και το cloud, η αρχιτεκτονική προσέγγιση της Cisco εντοπίζει περισσότερες απειλές και βοηθά τους πελάτες της να τις αντιμετωπίσουν σε λιγότερο από 17 ώρες, δηλαδή πολύ πιο γρήγορα από την τυπική πρακτική του κλάδου (100 ημέρες).

Όπως ανακοινώθηκε, η Cisco παρουσίασε τις παρακάτω λύσεις και υπηρεσίες που απλοποιούν την αποτελεσματική ασφάλεια για τους πελάτες της:
• Cisco Umbrella Roaming: Πρόκειται για μια κεντρική λύση προστασίας μέσω cloud. Αποτελεί τον απλούστερο τρόπο για την απομάκρυνση των τυφλών σημείων εκτός δικτύου, προστατεύοντας τα εν κινήσει στελέχη, από όπου κι αν εργάζονται. Με το Umbrella Roaming, το οποίο πλέον ενσωματώνεται στο AnyConnect (λύση VPN της Cisco), οι οργανισμοί έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν ένα νέο επίπεδο προστασίας εκτός δικτύου, το οποίο αποτρέπει τις συνδέσεις σε κακόβουλες ιστοσελίδες, χωρίς να απαιτείται η εφαρμογή άλλου μέσου.

• Cisco Umbrella Branch: Αυτή η λύση μέσω cloud προσφέρει στις επιχειρήσεις περισσότερο έλεγχο ως προς τη χρήση του Wi-Fi από επισκέπτες, μέσω εύκολου φιλτραρίσματος περιεχομένου. Με το Umbrella Branch, οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τους Integrated Services Routers (ISR), προσφέροντας μια απλή, γρήγορη και ολοκληρωμένη λύση ασφαλείας στα υποκαταστήματα.

• Cisco Defense Orchestrator: Αυτή η εφαρμογή διαχείρισης με βάση το cloud επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται εύκολα και αποτελεσματικά μεγάλης κλίμακας υποδομές και πολιτικές ασφαλείας, σε διαφορετικές τοποθεσίες και για χιλιάδες συσκευές, μέσα από μια απλή κονσόλα που βασίζεται στο cloud. Παρακάμπτει την πολυπλοκότητα και επιτρέπει τη διαχείριση των πολιτικών ασφαλείας σε όλα τα προϊόντα ασφάλειας της Cisco, από τα firewall ASA και ASAv έως τα επόμενης γενιάς Cisco Firepower και τα ASA με υπηρεσίες FirePOWER, που διαθέτουν τις τεχνολογίες Firepower Threat Defense και OpenDNS.

• Συσκευές ασφαλείας Cisco Meraki MX με προηγμένη προστασία από κακόβουλο λογισμικό (AMP) και τεχνολογία πλέγματος έναντι απειλών: Αυτή η λύση ενοποιημένης διαχείρισης απειλών (UTM), η διαχείριση της οποίας πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω cloud, απλοποιεί την προηγμένη προστασία από απειλές για τις κατατετμημένες επιχειρήσεις, παρέχοντας στα υποκαταστήματα προστασία από κακόβουλο λογισμικό, αντιπαραθέτοντας τα αρχεία με τη βάση δεδομένων τους στο cloud για τον εντοπισμό κακόβουλου περιεχομένου και αποκλείοντας τα αρχεία προτού οι χρήστες πραγματοποιήσουν λήψη τους.

• Stealthwatch Learning Networks License: Αυτό το προϊόν επιτρέπει στο Cisco ISR να ενεργεί ως αισθητήρας ασφαλείας και του επιτρέπει να ενισχύει την προστασία από απειλές στα υποκαταστήματα. Έτσι, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εντοπίζουν και να παρακολουθούν τις μη φυσιολογικές παρουσίες στην κίνηση του δικτύου, να αναλύουν την ύποπτη δικτυακή δραστηριότητα και να εντοπίζουν κακόβουλες μετακινήσεις δεδομένων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons