Νέες, γιορτινές φιγούρες από την B3D

by George Polyzos • On 23-12-2014 • AT 10:18 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

b3d_01

Η B3D, φέρνει για τα Χριστούγεννα νέες συναρπαστικές, γιορτινές φιγούρες, για να  μπείτε στο πνεύμα των γιορτών και να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πιο συγκεκριμένα, στο σημείο της B3D στο The Mall Athens οι επισκέπτες θα μπορέσουν να βρουν τρεις ανδρικές φιγούρες Άγιου Βασίλη, τρεις γυναικείες φιγούρες Άγιου Βασίλη, δύο φιγούρες τάρανδου και μια ξωτικού. Επίσης, για τους λάτρεις των σπορ, η B3D διαθέτει επίσης και μια νέα ποδοσφαιρική φιγούρα, μια φιγούρα χόκεϊ και μια φιγούρα ταε κβον ντο.

Επισκεφτείτε το σημείο της B3D στο The Mall και μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή The Bobble Shop, σκανάρετε απλά το πρόσωπό σας, διαλέξτε την αγαπημένη σας φιγούρα και γίνετε ο πρώτος 3D Άγιος Βασίλης ή τάρανδος που θα κοσμήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Μια ακόμη καλή ιδέα είναι να επισκεφτείτε την B3D με τους φίλους σας και να τους δωρίσετε τη δική τους φιγούρα για τα Χριστούγεννα. Ένα μοναδικό, προσωποποιημένο και πρωτότυπο δώρο για όλους και ειδικότερα για τους μικρούς φίλους, που λατρεύουν τα Χριστούγεννα.

[Δ.Τ. B3D]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons