Νέες φήμες για την διαμόρφωση των νέων iPhone 7 και iPhone 7 Plus

by George Polyzos • On 07-06-2016 • AT 1:49 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iPhone 6s

Οι φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τα νέα iPhone καταλήγουν σε δύο βασικά συμπεράσματα, ότι σχεδιαστικά δεν θα έχουν σημαντικές αλλαγές από προγενέστερα μοντέλα και θα ενσωματώνουν τεχνικές βελτιώσεις.

Επιπλέον, όλες οι φήμες και οι διαρροές οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα έχουμε δύο συσκευές, η μία στις 4,7 ίντσες και το μοντέλο Plus το οποίο θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και θα διαθέτει σημαντικά πιο εξελιγμένη τεχνολογία ενσωματωμένη.

Αυτό, αν επαληθευτεί, θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει μιας και μέχρι τώρα η Apple ακολουθούσε την τακτική οι δύο συσκευές να διαφέρουν ουσιαστικά μόνο σε επίπεδο διαστάσεων της οθόνης.

Μέχρι τώρα όλα συντείνουν ότι το iPhone 7 Plus των 5,5 ιντσών θα διαθέτει dual lens πίσω κάμερα και 3GB μνήμης RAM, ενώ το μοντέλο των 4,7 ιντσών θα διαθέτει «απλή» κάμερα και μνήμη RAM μεγέθους 2GB.

Στα παραπάνω ήρθε να προστεθεί μία ακόμη αναφορά από την ιστοσελίδα MobiPicker η οποία αναφέρει ότι οι δύο εκδοχές του iPhone θα έχουν επιπρόσθετα και διαφορετικές επιλογές αποθηκευτικού χώρου.

Το δημοσίευμα στηρίζεται σε αναφορές χρηστών στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Weibo, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει την ταυτότητα αυτών των χρηστών. Όπως υποστηρίζει το MobiPicker το iPhone 7 θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις 16GB, 64GB και 128GB. Αντίστοιχα, το iPhone 7 Plus θα διατίθεται στις χωρητικότητες των 32GB, 128GB και 256GB.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι το iPhone 7 θα διαθέτει δύο οπίσθιες κάμερες με αισθητήρες ανάλυσης 12 Megapixel, ενώ το iPhone 7 Plus θα διαθέτει κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 21 Megapixel. Τέλος, το MobiPicker σημειώνει ότι η Apple πρόκειται να αντικαταστήσει την υποδοχή Lightning με μία USB Type-C η οποία θα μπορεί να υποστηρίζει και δυνατότητα ταχείας φόρτισης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons