Νέες φήμες για τα Windows 9

by Nikos Kaimakamis • On 26-08-2014 • AT 12:38 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

windows-9-threshold-april-2015

Στα τέλη Σεπτεμβρίου είναι η πλέον αναμενόμενη ημερομηνία παρουσίασης της νέας εκδοχής του λειτουργικού συστήματος της Microsoft και όπως συμβαίνει πάντοτε πριν από μια μεγάλη ανακοίνωση, οι φήμες οργιάζουν. 

Έχουν ήδη ξεκινήσει να εμφανίζονται αρκετές πληροφορίες στο Διαδίκτυο για το νέο λειτουργικό σύστημα, το οποίο -όπως αναφέρει το SlashGear- θα υπάρχει μία κανονική desktop εκδοχή για τους επιτραπέζιους υπολογιστές και μία με το μοντέρνο live tiles interface για τις φορητές συσκευές.

Στην εκδοχή για desktops θα υπάρχει ένα start menu με περιβάλλον που να θυμίζει τα tiles, ενώ οι εφαρμογές Windows apps θα μπορούν να τρέχουν σε ξεχωριστό παράθυρο. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί κάτι σαν τα Android Widgets στη desktop εκδοχή, όπου θα μπορούν να συγκεντρωθούν στην Start Screen πολλά live tiles μαζί.

Οι πληροφορίες του Neowin που δημοσιεύει το Ars Technica μιλούν για αναβάθμιση από την μία έκδοση στην άλλη με ένα κλικ, κάτι που σημαίνει ότι θα εμφανίζονται σε πολύ πιο ταχείς ρυθμούς βελτιώσεις από την Microsoft. Επίσης, αυτό θα σημαίνει ότι πολλές βελτιώσεις θα είναι διαθέσιμες χωρίς την ανάγκη για επανεγκατάσταση.

Δεν αποκλείεται να υπάρχει ένα κέντρο ειδοποιήσεων στα επόμενα Windows, το οποίο και θα ενημερώνει για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ο χρήστης, όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα μοντέρνα smartphones.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons