Νέες φήμες και διαρροές για τα Google Pixel

by Nikos Kaimakamis • On 19-09-2016 • AT 12:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Pixel-XL-render

H φημολογία γύρω από τα επερχόμενα Google Pixel smartphones συνεχίζει να είναι έντονη και μιλά για δυνατότητες dual boot, μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Slashgear, η πολιτική της Google να γίνεται boot μίας συσκευής αποκλειστικά και μόνο σε ένα λειτουργικό μοιάζει να ανήκει στο παρελθόν μετά από την παρουσίαση του Google Pixel και του Pixel XL. Οι σχετικές πληροφορίες θέλουν τα δύο νέα μοντέλα να δίνουν τη δυνατότητα εγκατάστασης μίας ακόμα ROM, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει έναρξη σε δύο διαφορετικά λειτουργικά βασισμένα στο Android.

Τεχνικοί που έχουν εξετάσει εις βάθος το Android 7.0 Nougat ισχυρίζονται ότι προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας partition από τα οποία θα αντλεί πληροφορίες για την έναρξη της συσκευής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να γίνεται εφικτό το dual boot στα Pixel smartphones. Νέα renders που έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο και δημοσιεύει το Phone Arena δείχνουν μία εικόνα του Pixel XL, το οποίο φαίνεται να έχει ένα κεντρικό πλήκτρο χειρισμού κάτω από την οθόνη, με το χρώμα του πλαισίου μπροστά να είναι λευκό και μαύρο στο πίσω μέρος.

Σε κάθε περίπτωση, τα Google Pixel smartphones θεωρείται ότι θα είναι δύο συσκευές που θα βρουν πολλαπλές χρήσεις στα χέρια των Android Power Users.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons