Νέες φήμες για το iPhone 7 της Apple

by Nikos Kaimakamis • On 23-05-2016 • AT 10:27 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone 7 waterproof

Απέχουμε μερικούς μήνες από την επίσημη παρουσίαση του iPhone 7 της Apple και η φημολογία για εκείνο είναι ήδη έντονη. 

Ένα στοιχείο για το επερχόμενο iPhone 7 που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο αφορά στο ότι τόσο το απλό iPhone 7 όσο και το iPhone 7 Plus, θα έχουν τεχνολογία σταθεροποίησης της εικόνας για τις φωτογραφίσεις. Τα camera modules αναμένεται να είναι κατασκευασμένα είτε από την LG, είτε από τη Sony. Είναι, πιθανό, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, να υπάρχει και διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του iPhone 7 Plus, ή Pro.

Ειδικά για το μεγαλύτερο σε διαστάσεις μοντέλο υπάρχει μία πληροφορία ότι ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος θα φτάνει στα 256 GB, στοιχείο που θα εκτιμήσουν οι πιο απαιτητικοί χρήστες. Το απλό iPhone 7 θα έχει εκδόσεις με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 16, 64 GB, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και μία high end πρόταση με χώρο 256 GB. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός θα είναι ο πιο μεγάλος σε όγκο χώρο που έχει προσφέρει μέχρι σήμερα η Apple στο iPhone.

Οι φήμες θέλουν την Apple να παρουσιάζει το iPhone 7 σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις οθόνης, στις 4, στις 4.7 και στις 5.5 ίντσες. Το chip στο εσωτερικό της συσκευής θα είναι Apple A10 και η μνήμη RAM αναμένεται να είναι στα 2 και στα 3 GB.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons