Νέες διαρροές εικόνων για το επερχόμενο Samsung Galaxy S8

by Nikos Kaimakamis • On 08-03-2017 • AT 1:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Samsung Galaxy S8 απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό τη σφαίρα της φημολογίας, ενώ νέες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο για αυτό. 

Αρχικά, νέες φωτογραφίες έκαναν την εμφάνισή τους σε διάφορα διαδικτυακά μέσα, οι οποίες μας δίνουν μερικές ακόμα εικόνες του πώς θα είναι ο τελικός σχεδιασμός του Samsung Galaxy S8. Μαζί εμφανίζεται και το Samsung Galaxy S8 Plus, το οποίο εκτιμάται ότι δεν θα έχει πολύ διαφορετικό σχεδιασμό σε σχέση με το μικρότερο μοντέλο.

Οι φήμες μιλούν για ένα μοντέλο με οθόνη διαγωνίου 5,8 ιντσών και ένα ακόμα με οθόνη 6,2 ιντσών. Και στις δύο περιπτώσεις η οθόνη θα είναι τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης QHD.

Στη θέση του επεξεργαστή θα βρίσκεται ο Qualcomm Snapdragon 835 και σε ορισμένες διαμορφώσεις για ορισμένες αγορές, ο Samsung Exynos 8895. H μνήμη RAM εκτιμάται ότι θα είναι στα 4 GB, ενώ το λειτουργικό σύστημα του Samsung Galaxy S8 θα είναι το Android Nougat.

Στις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο, το Samsung Galaxy S8 και η έκδοση S8 Plus δεν φαίνεται να έχουν κάποια καινοτομία στον εξωτερικό σχεδιασμό τους. Το επίσημο event αποκάλυψης του νέου τηλεφώνου είναι προγραμματισμένο για τις 29 Μαρτίου 2017, οπότε θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες εκεί και θα δούμε εάν θα βγουν αληθινές οι φήμες που θα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τότε.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons