Νέες επιλογές για προβολή διαφημίσεων στον Facebook Messenger

by Nikos Kaimakamis • On 12-07-2017 • AT 2:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

O Facebook Messenger δεν θα καταφέρει να μείνει… αμόλυντος από διαφημίσεις, καθώς ήδη δοκιμάζονται διάφορες δυνατότητες προβολής τους εκεί. 

Ο Facebook Messenger ξεκινά να αποτελεί πεδίο δοκιμών προβολής διαφόρων μορφών διαφημίσεων, σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως ανακοίνωσε το Facebook. Οι επιχειρήσεις θα μπορούν να αγοράζουν χώρο μεταξύ των συνομιλιών των χρηστών, ενώ οι διαφημίσεις στον Facebook Messenger θα μπορούν να οδηγούν τον κάθε χρήστη απευθείας στον προορισμό που επιλέγει ο κάθε διαφημιζόμενος, είτε πρόκειται για ένα web site, είτε για μία νέα συνομιλία.

Οι πρώτες δοκιμές των διαφημίσεων στον Facebook Messenger έγιναν στην Ταϊλάνδη και την Αυστραλία, με πολύ θετικά αποτελέσματα και τώρα το πλέον δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στον πλανήτη προχωρά στο δεύτερο στάδιο των δοκιμών σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι επιχειρήσεις και όσοι θέλουν να διαφημιστούν στον Facebook Messenger θα μπορούν να χρησιμοποιούν το εργαλείο του Ads Manager ή του Power Editor για την προετοιμασία του μηνύματός τους.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Facebook Messenger αποκτά πλέον και μία τέτοια χρήση με την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων, αφού αριθμεί περισσότερους από 1.2 δισεκατομμύρια χρήστες τον μήνα, κοινό που αποτελεί δέλεαρ για οποιαδήποτε επιχείρηση που πουλά προϊόντα ή υπηρεσίες. Μαζί με τις διαφημίσεις θα υπάρχει χορηγούμενο περιεχόμενο, μαζί με πλήκτρο προτροπής για την έναρξη συνομιλίας στον Facebook Messenger που θα μπορεί να τοποθετεί κανείς σε οποιοδήποτε web site.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons