Νέες έξυπνες συσκευές για το Internet of Things ετοιμάζει η Nest

by Nikos Kaimakamis • On 09-03-2017 • AT 12:37 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Νέες έξυπνες συσκευές για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων ετοιμάζει η Nest, με τους έξυπνους θερμοστάτες της. 

Μέσα στην γκάμα των νέων συσκευών, η Nest ετοιμάζει ένα πιο προσιτό μοντέλο έξυπνου θερμοστάτη, ο οποίος όμως θα μπορεί να εκτελεί πολλές από τις λειτουργίες του πιο ακριβού μοντέλου, ενώ μαζί με αυτό η Nest εκτιμάται ότι θα ετοιμάσει και ένα αντικλεπτικό σύστημα για το έξυπνο σπίτι του μέλλοντος.

Το έξυπνο αντικλεπτικό σύστημα της Nest θα έχει δικούς του αισθητήρες σε παράθυρα και πόρτες του σπιτιού, προκειμένου να προειδοποιεί εγκαίρως για την πιθανότητα διάρρηξης, ενώ το κουδούνι θα είναι και εκείνο έξυπνο, με την προσθήκη κάμερας.

Μέσα από ένα κεντρικό χειριστήριο, ο χρήστης του αντικλεπτικού συστήματος της Nest θα μπορεί να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί το συναγερμό, ενώ ιδιαίτερη σημασία δίνει η Nest και στην παρουσίαση ενός νέου προσιτού θερμοστάτη με τη δυνατότητα της εκμάθησης των συνηθειών του χρήστη.

Εννοείται ότι όλες οι νέες έξυπνες συσκευές της Nest θα μπορεί να τις χειριστεί κανείς από την εφαρμογή της Nest για τα smartphones. Τα νέα προϊόντα της Nest αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά εντός του 2018, χωρίς να έχει δοθεί κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα από την εταιρεία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons