Νέες εικόνες για το Samsung Galaxy A8

by Nikos Kaimakamis • On 10-07-2015 • AT 11:47 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-A8-render_55

Μία νέα εικόνα του Samsung Galaxy A8 έκανε την εμφάνιση της στο Διαδίκτυο πρόσφατα ενώ φαίνεται να επιβεβαιώνεται η τιμή των 450 ευρώ για την εμπορική του διάθεση.

Το Samsung Galaxy A8 θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις 17 Ιουλίου και έχουν ήδη αποκαλυφθεί όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, καθώς και οι λεπτομέρειες για τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του.

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα για τον τεχνολογικό εξοπλισμό του, αρκεί να αναφέρουμε ότι το Samsung Galaxy A8 έχει οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED, με ανάλυση 1080p, με μνήμη RAM 2 GB και οχταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 615, μπαταρία 3050 mAh, κάμερα 16 Megapixel στο πίσω μέρος, 5 Megapixels στο μπροστινό και λειτουργικό σύστημα Android 5.1 Lollipop.

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος της συσκευής είναι 16 GB, ενώ υπάρχει και η πληροφορία ότι στο εσωτερικό του μπορεί να έχει χώρο 32 GB. Σε κάθε περίπτωση το συνολικό πάχος της μεταλλικής κατασκευής δεν θα ξεπερνά τα 5,9 χιλιοστά, ενώ η τιμή του θα είναι στα 450 ευρώ.

Θα κυκλοφορήσει σε πολλές αγορές του κόσμου από τις 17 Ιουλίου και έπειτα, ενώ στο κέντρο του πλαισίου, κάτω από την οθόνη θα υπάρχει ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, μαζί με ένα κεντρικό πλήκτρο για την είσοδο στα μενού. Τώρα, μένει να το δούμε και από κοντά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons