Νέες εφαρμογές στο Google Play Store

by Nikos Kaimakamis • On 16-04-2015 • AT 11:08 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

google handwriting

Αρκετά και ενδιαφέροντα είναι τα νέα από το Google Play Store, με εφαρμογές που αναγνωρίζουν τα χειρόγραφα, μαζί με φήμες για ένα νέο dialer app.

Η εφαρμογή Google Handwriting Input σας επιτρέπει να γράφετε με το δάχτυλο ή με το πενάκι στην οθόνη, ενώ το κείμενο αναγνωρίζεται αυτόματα και μετατρέπεται σε ψηφιακό. Η συγκεκριμένη εφαρμογή θα μπορεί να λειτουργήσει σε όλες τις Android συσκευές, όχι μόνο σε smartphones, ενώ θα διευκολύνει πολύ τη ζωή όσων χρησιμοποιούν Android Wear smartwatches με την μικρή οθόνη.

Είναι προφανές ότι η εφαρμογή αυτή διατίθεται δωρεάν στο Google Play Store. Οι Έλληνες χρήστες θα βρουν την εφαρμογή ως Χειρόγραφη Εισαγωγή Google στο Google Play, ενώ υποστηρίζει πλήρως και τα ελληνικά.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Android Headlines, φέρεται να ετοιμάζεται ένα νέο Google Dialer, το οποίο θα έρθει να δουλέψει μαζί με το ενσωματωμένο dialer στα Android τηλέφωνα. Εκτιμάται ότι η νέα εφαρμογή θα είναι ενσωματωμένη και στο Google Messenger. Οι φήμες θέλουν την Google να παρουσιάζει τη νέα εφαρμογή στο φετινό Google I/O, τον Ιούνιο.

Τέλος, η Google ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει ένα νέο τμήμα του Google Play, με τον τίτλο Designed for Families, το οποίο και θα έχει περιεχόμενο κατάλληλο για παιδιά και οικογένειες, ενώ θα υπάρχουν ειδικές κατευθυντήριες γραμμές για τους developers που θέλουν να ανεβάσουν εκεί τις εφαρμογές τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons