Νέες εφαρμογές εκτύπωσης της Samsung Electronics

by George Polyzos • On 18-12-2015 • AT 11:08 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Samsung New printing apps

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε δύο νέες εφαρμογές εκτύπωσης, την Dynamic Workflow και την RemoteCall, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και να εξοικονομήσουν λειτουργικά κόστη.

Οι εφαρμογές Dynamic Workflow και RemoteCall αποτελούν τις πλέον πρόσφατες προσθήκες στο Smart UX Center, το περιβάλλον χρήσης που βασίζεται στο Android, για τη σειρά πολυμηχανημάτων Smart MultiXpress. Τα νέα εργαλεία εξοικονομούν χρόνο στους χρήστες, καθώς εκτελούν πολλαπλές εργασίες διαχείρισης εγγράφων σε ένα μόνο βήμα και συνδέουν τους εκτυπωτές με έναν τεχνικό για απομακρυσμένες εργασίες.

To Smart UX Center και όλες οι εφαρμογές που αναπτύσσουμε γι’ αυτό, επιτρέπουν στον εκτυπωτή να είναι συμβατός με το Android, προσφέροντας στους χρήστες ακόμα μεγαλύτερο mobility και συνδεσιμότητα.

Η εφαρμογή Dynamic Workflow επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν και να εξατομικεύσουν τη δική τους ροή εργασιών με πολλαπλές εφαρμογές. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη εφαρμογή οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν πολλές εργασίες, όπως η σάρωση, η οπτική αναγνώριση χαρακτήρων και η διανομή εγγράφων σε μία μόνο ροή εργασιών, η οποία μπορεί στη συνέχεια να αποθηκευτεί ως συντόμευση για μελλοντική χρήση.

Η πληρωμένη εφαρμογή (paid app) RemoteCall συνδέει απομακρυσμένα τον εκτυπωτή ενός χρήστη με το σύστημα service ενός τεχνικού για διάγνωση και αντιμετώπιση προβλημάτων. Με την απομακρυσμένη σύνδεση ο τεχνικός μπορεί να ελέγξει την οθόνη του Smart UX Center και να καθοδηγήσει τον χρήστη για τη διαδικασία επίλυσης του προβλήματος.

Επιπλέον, οι τεχνικοί έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Η παροχή υπηρεσιών απομακρυσμένα εξοικονομούν κόστος και χρόνο τόσο για τους τελικούς χρήστες όσο και για τους συνεργάτες της Samsung μέσω της μείωσης των επισκέψεων για service.

Κάθε μήνα η Samsung ανακοινώνει νέες εφαρμογές και widgets για το Smart UX Center. Το Smart UX Center αποτελεί ένα από τα projects της Samsung σχετικά με το Internet of Things, αξιοποιώντας τις mobile τεχνολογίες για μία βελτιωμένη εμπειρία στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ολοκληρώνει το οικοσύστημα εκτύπωσης για το γραφείο, επιτρέποντας στους χρήστες να εργαστούν απρόσκοπτα από τη μία συσκευή στην άλλη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons