Νέες δυνατότητες με την κάμερα από το WhatsApp

by Nikos Kaimakamis • On 05-10-2016 • AT 10:07 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

whatsapp-new-camera-features

Τη δυνατότητα να προσθέτει κανείς κείμενο στις φωτογραφίες που στέλνει στις επαφές του προσφέρει το WhatsApp. 

Μέσα από ένα πακέτο αναβάθμισης τo WhatsApp δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να εμπλουτίζουν με διάφορους τρόπους τις εικόνες τους. Εκτός από το κείμενο, μπορεί κανείς να προσθέτει στις εικόνες και emojis ή ακόμα και να ζωγραφίσει σχήματα και εικόνες πάνω στην οθόνη, ώστε να είναι ακόμα πιο ιδιαίτερα τα μηνύματα με εικόνες που στέλνονται μέσω του WhatsApp.

Ενισχυμένες είναι και οι λειτουργίες των βίντεο που μπορούν και σε αυτή την περίπτωση να δεχτούν κείμενο από τον χρήστη, ενώ το Android Headlines τονίζει ότι το ανανεωμένο WhatsApp θα προσφέρει δυνατότητες επεξεργασίας εικόνων και βίντεο ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη. Ένα ακόμα νέο στοιχείο που έρχεται στο WhatsApp είναι η δυνατότητα του zoom με την κίνηση του δαχτύλου πάνω στην οθόνη.

Οι νέες δυνατότητες του WhatsApp εκτιμάται ότι θα δώσουν νέα εργαλεία και σε όσους τραβούν selfies, αφού με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί κανείς να εμπλουτίζει τις εικόνες που τραβά από τον εαυτό του με την μπροστινή κάμερα μίας συσκευής. Το update αφορά αρχικά στους Android χρήστες της εφαρμογής του WhatsApp και θα είναι σταδιακά διαθέσιμο σε όλους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons