Νέες διαρροές για το Samsung Galaxy S8

by Nikos Kaimakamis • On 22-02-2017 • AT 5:40 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Samsung Galaxy S8 αποτελεί αγαπημένο θέμα της διαδικτυακής φημολογίας, όπως φαίνεται από τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει. 

Οι πρόσφατες online πληροφορίες μιλούν για κάποια στοιχεία που αφορούν στο σχεδιασμό του Samsung Galaxy S8, το οποίο φέρεται να έχει ένα κεντρικό πλήκτρο για το μενού, μαζί με ένα πλήκτρο back και ένα ακόμα αριστερά του home button για την εμφάνιση των ανοιχτών προγραμμάτων. Το Samsung Galaxy S8 δε φέρεται να ακολουθεί διαφορετική πολιτική σε σχέση με τα τελευταία Android smartphones που έχουν τα function πλήκτρα ως ενδείξεις αφής στην οθόνη και όχι ως φυσικά πλήκτρα.

Οι διαρροές φωτογραφιών του Samsung Galaxy S8 τείνουν να αποτελέσουν σχεδόν… καθημερινό φαινόμενο, με πολλές από αυτές να παρουσιάζουν μία μονάδα με τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής. Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά γίνεται λόγος για οθόνη 5,8 ιντσών και 6,2 ιντσών στο Plus, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4 GB, εσωτερική μνήμη αποθήκευσης 64/128/ 256 GB, μπαταρία 3000 mAh στο απλό μοντέλο και 3500 mAh στο Plus.

Και στις δύο εκδοχές του Samsung Galaxy S8 η κάμερα στο πίσω μέρος θα είναι στα 16 Megapixel, ενώ η μπροστινή κάμερα θα είναι στα 8 Megapixel. Τα περιθώρια του πλαισίου γύρω από την οθόνη αναμένεται να είναι ελάχιστα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons