Νέες διαρροές για το Samsung Galaxy Note 7 – Πιθανά με οθόνη 6 ιντσών

by Nikos Kaimakamis • On 04-07-2016 • AT 11:49 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-Note-7-Colors01

Συνεχίζονται οι διαρροές πληροφοριών για το επερχόμενο Samsung Galaxy Note 7, του οποίου η παρουσίαση βρίσκεται προ των πυλών. 

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τη συσκευή της Samsung να είναι διαθέσιμη σε περισσότερες χρωματικές επιλογές πέρα από το κλασικό λευκό και μαύρο χρώμα. Τα χρώματα, στα οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμο το Samsung Galaxy Note 7 από τις 2 Αυγούστου και έπειτα, θα είναι το μαύρο, το ασημί χρώμα του τιτανίου και το μπλε-κοραλί.

Samsung-Galaxy-Note-7-Colors02

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Note 7, ένα νέο στοιχείο που έχει προκύψει από την σχετική φημολογία είναι ότι η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 6 ιντσών και όχι με την οθόνη των 5,7 ιντσών με την οποία ήταν γνωστό μέχρι σήμερα ότι θα είναι εξοπλισμένο. Η τεχνολογία της θα είναι Super AMOLED.

Δεν είναι σαφές εάν θα υπάρχουν δύο επιλογές, μία με οθόνη 5.8 ιντσών και μία ακόμα με την οθόνη των 6 ιντσών, ενώ υπάρχουν αρκετές φήμες που θέλουν το Samsung Galaxy Note 7 να μην αποκτά τελικά και μία εκδοχή ως Edge με κυρτή οθόνη. Σε κάθε περίπτωση το επερχόμενο phablet της Samsung αναμένεται να έχει ανάλυση QHD στην οθόνη, επεξεργαστή Snapdragon 820/821/823 και 6 GB μνήμης RAM. Η εσωτερική μνήμη θα είναι 32/ 64 GB, η πίσω κάμερα στα 12 Megapixel και η μπροστινή στα 5 Megapixel.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons