Νέες διαρροές για το επερχόμενο Huawei P10

by Nikos Kaimakamis • On 24-01-2017 • AT 11:44 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Νέες διαρροές εμφανίστηκαν στο Διαδίκτυο για το Huawei P10, το οποίο φαίνεται ότι θα έχει κυρτές άκρες στην οθόνη. 

Οι τεχνικές λεπτομέρειες για το Huawei P10 μιλούν για οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών, με ανάλυση 2560×1440 pixels, με το σχεδιασμό να θυμίζει έντονα εκείνον του Huawei P9. Ένα άλλο στοιχείο που θεωρείται πλέον σίγουρο είναι ότι το λειτουργικό σύστημα της συσκευής θα είναι το Android Nougat, με το user interface Huawei Emotion UI. Μαζί με το Huawei P10, θα παρουσιαστεί και το Huawei P10 Plus, το οποίο θα έχει μεγαλύτερη σε διαστάσεις οθόνη, αλλά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά θα παραμένουν τα ίδια.

Για τον επεξεργαστή εκτιμάται ότι θα υπάρχει ένας Huawei Kirin 960 στα 64 Bit, ενώ η μνήμη RAM θα είναι είτε στα 4, είτε στα 6 GB, ανάλογα με τη διαμόρφωση. Το πίσω μέρος θα έχει διπλή κάμερα με την υπογραφή της Leica, ενώ θα υπάρχει σύστημα αυτόματης εστίασης με laser, μαζί με διπλό LED flash. Ένα άλλο στοιχείο που φαίνεται ότι θα ανήκει σίγουρα στον τεχνολογικό εξοπλισμό του Huawei P10 είναι ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Οι διαρροές συνεχίζονται για το μοντέλο της Huawei, το οποίο δεν αποκλείεται να κάνει πολύ σύντομα την επίσημη εμφάνισή του, ίσως και στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2017.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons