Νέες Curved Ultra HD 4K τηλεοράσεις από την LG

by George Polyzos • On 14-11-2014 • AT 2:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG Curved UHD 65UC970V

Η LG Electronics ανακοίνωσε τις νέες Curved ULTRA HD 4K τηλεοράσεις UC970V, στις 55 και 65 ίντσες με τις οποίες μετατρέπει την τηλεοπτική θέαση σε ολοκληρωμένη ψυχαγωγία.

Με εικόνα υπέρ-υψηλής ανάλυσης στις 55 και 65 ίντσες, τα μοντέλα της LG προσφέρουν θέαση πλούσια σε λεπτομέρειες και χρώματα, ενώ μπορούν να εγγυηθούν μια ασύγκριτη κινηματογραφική εμπειρία με απόλυτα ρεαλιστική απόδοση εικόνας.

Οι νέες UHD τηλεοράσεις διαθέτουν κυρτή οθόνη, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα και με φυσικό τρόπο στο οπτικό πεδίο του ανθρώπινου ματιού. Η καινοτομία της LG αποτελεί τη βέλτιστη μορφή απεικόνισης για κάθε οθόνη, καθώς έτσι όλα τα σημεία του panel βρίσκονται σε ίση απόσταση από τα μάτια του θεατή.

Με πρωτοποριακή τεχνολογία και σχήμα που ακολουθεί τη φυσική μορφή της ανθρώπινης όρασης, η οθόνη είναι ακόμα πιο άνετη και οι εικόνες πιο αληθινές. Επιπλέον, η τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας Triple XD Engine δημιουργεί εικόνες εντυπωσιακής ζωντάνιας και εξαλείφει κάθε είδους οπτικό σφάλμα.

Η ανάλυσης 4K επιτυγχάνει νέα επίπεδα ποιότητας εικόνας με συμπύκνωση των 8,3 εκατομμυρίων pixels για κάθε frame, που αντιστοιχεί σε τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση (3840 x 2160) από το πάνελ των Full HD τηλεοράσεων. Επιπλέον, χάρη στο IPS πάνελ 4K, που προσφέρει σταθερή, υψηλή αντίθεση των προβαλλόμενων εικόνων, true-to-life χρώματα και δυνατότητα ευρυγώνιας θέασης, η εμπειρία τηλεοπτικής θέασης στο σπίτι γίνεται μοναδικά απολαυστική.

Τέλος, η Curved ULTRA HD της LG διαθέτει την προηγμένη πλατφόρμα webOS Smart TV της LG. Μέσω της πλατφόρμας, ο χρήστης εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο, άμεση και απλή αναζήτηση και προβολή του περιεχομένου, δυνατότητα σύνδεσης με άλλες συσκευές, καθώς και πραγματοποίηση των αρχικών ρυθμίσεων της τηλεόρασης του με τρόπο εύκολο και άνετο.

[Δ.Τ. LG Electronics]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons