Νέες αποκαλύψεις για το Google Glass

by Nikos Kaimakamis • On 10-07-2015 • AT 12:48 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

google glass luxottica

To Google Glass δεν είναι ένα project που έχει εγκαταλείψει ο κολοσσός του Internet, καθώς γίνονται γνωστά νέα στοιχεία για το επερχόμενο ζευγάρι γυαλιών.

Αρχικά διέρρευσαν στοιχεία που αφορούν στην έκδοση του Google Glass για το επιχειρηματικό περιβάλλον, η οποία θα ονομάζεται Enterprise Edition και εκτιμάται ότι θα έχει μεγαλύτερο πρίσμα για πιο άνετη χρήση και άμεση προβολή των πληροφοριών μπροστά στα μάτια του χρήστη.

Στη θέση του επεξεργαστή, σύμφωνα με το Phone Arena, θα βρίσκεται ένας Intel Atom, ο οποίος θα είναι χρονισμένος σε υψηλότερη συχνότητα από εκείνη στην οποία λειτουργούν τα περισσότερα Android Wear smartwatches.

To Google Glass Enterprise Edition θα έχει πομποδέκτη Wi-Fi που θα λειτουργεί σε εύρος 2,5 με 5 GHz. Βελτιωμένη εκτιμάται ότι θα είναι η αυτονομία της συσκευής, ενώ θα υπάρχει και συνδεσιμότητα Bluetooth. Ένα άλλο στοιχείο για το νέο Google Glass που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι ο τρόπος με τον οποίο θα γίνεται η λήψη μίας φωτογραφίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Digital Trends, o χρήστης του Google Glass αρκεί να χρησιμοποιήσει τα χέρια του για να ρυθμίσει το κάδρο της φωτογραφίας. Εάν ο χρήστης σχηματίσει ένα σχήμα Ο στον αέρα, θα τραβήξει μία κυκλική φωτογραφία. Αναμφίβολα, αυτό το στοιχείο μοιάζει σαν να είναι βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons