Νέες αδιάβροχες και ανθεκτικές AW130 και S33 από τη Nikon

by George Polyzos • On 16-02-2015 • AT 12:29 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

AW130_PBS_sea (Medium)

Η Nikon ανακοίνωσε δύο νέες προσθήκες στη σειρά αδιάβροχων φωτογραφικών μηχανών, πρόκειται για την Coolpix AW130 και την Coolpix S33.

Η Coolpix AW130 ενσωματώνει αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixel, διαθέτει πιστοποίηση κατάδυσης Advanced Open Water, δηλαδή αντέχει σε 30 μέτρων, και επιπλέον, είναι ανθεκτική στο ψύχος έως -10 C, ανθεκτική στη σκόνη και στις πτώσεις από ύψος έως 2 μέτρα.

Η νέα AW130 διαθέτει ευρυγώνιο φακό 24 mm f/2.8 ο οποίος θεωρείται ιδανικός για υποβρύχιες λήψεις ή λήψεις νυχτερινού τοπίου ενώ διαθέτει γρήγορο οπτικό 5x που διευκολύνει τις κοντινές λήψεις στη στεριά ή στο νερό και μπορεί να επεκταθεί σε Dynamic Fine Zoom 10x.

AW130_PBS_mountain (Medium)

Στις πρόσθετες ικανότητές της περιλαμβάνεται η δυνατότητα λύψης βίντεο Full HD (1.080/60i) με στερεοφωνικό ήχο και ελάχιστο θάμπωμα, χάρη στη λειτουργία απόσβεσης κραδασμών (VR) υψηλής απόδοσης που αντισταθμίζει το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής σε σκηνές δράσης ακόμα και κατά τη λειτουργία zoom.

Διαθέτει υποστήριξη NFC και ενσωματωμένο Wi-Fi και δυνατότητα δορυφορικού εντοπισμού με ενσωματωμένη υποστήριξη GPS/ GLONASS/ QZSS που βοηθά στην καταγραφή ταξιδιωτικών διαδρομών και προσθέτει τις τοποθεσίες λήψης στις φωτογραφίες γρηγορότερα και με πιο ακριβή δεδομένα γεωγραφικού μήκους και πλάτους.

Η Coolpix S33 διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel, είναι εξαιρετικά ανθεκτική και εύχρηστη αφού είναι αδιάβροχη μέχρι και σε βάθη 10 μέτρων και επιπλέον διαθέτει λειτουργία υποβρύχιας λήψης προσώπου για εντοπισμό προσώπων χωρίς να χρειαστεί να μπείτε καθόλου κάτω από το νερό.

S33_PK_Hero_shot

Επιπρόσθετα, είναι ανθεκτική στις πτώσεις από ύψος έως 1,5 μέτρα, ανθεκτική στο ψύχος έως -10 C και ανθεκτική στη σκόνη, ώστε να αντεπεξέρχεται σε κάθε πρόκληση. Η S33 διαθέτει ικανότητα λήψης βίντεο σε ανάλυση Full HD, οπτικό zoom 3x, που επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 6x.

Χάρη στα μενού για ενήλικες και παιδιά η φωτογραφική μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια. Επιπλέον, οι λειτουργίες σκηνής βοηθούν τον ορισμό καλύτερων ρυθμίσεων, απλά με την επιλογή μιας συνθήκης λήψης, ενώ το ενσωματωμένο AF εύρεσης στόχου εντοπίζει γρήγορα και με ακρίβεια το θέμα εξασφαλίζοντας πάντα ευκρινείς και καθαρές λήψεις.

[Δ.Τ. Nikon – Δαμκαλίδης]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons