Νέα υπηρεσία ΟΤΕ Satellite Internet

by George Polyzos • On 20-11-2014 • AT 5:19 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

satellite

Internet ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες ή δύσβατες περιοχές με ταχύτητες download έως 22 Mbps και upload έως 6 Mbps, παρέχει στους συνδρομητές του ο ΟΤΕ με τη νέα υπηρεσία ευρυζωνικού Internet μέσω δορυφόρου.

Σε συνεργασία με την Eutelsat το «OTE Satellite Internet» είναι διαθέσιμο σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί ιδανική λύση για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα ευρυζωνικού Internet (μέσω σταθερής ή κινητής σύνδεσης) στην περιοχή τους. Η χρήση της υπηρεσίας δεν προϋποθέτει σταθερή τηλεφωνική γραμμή και ο εξοπλισμός (ειδική δορυφορική κεραία και modem) διατίθεται δωρεάν.

Η υπηρεσία «OTE Satellite Internet» διατίθεται σε τρία προγράμματα:

  • OTE Satellite Internet 10: 29,90 ευρώ/μήνα, με μέγιστο μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων 10GB
  • OTE Satellite Internet 25: 39,90 ευρώ/μήνα, με μέγιστο μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων2 25GB και ελεύθερη πρόσβαση χωρίς ογκομέτρηση από 00:00-06:00.
  • OTE Satellite Internet 100: 79,90 ευρώ/μήνα, με μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων 100GB και ελεύθερη πρόσβαση χωρίς ογκομέτρηση από 00:00-06:00.

Οποιοδήποτε  από τα προγράμματα «OTE Satellite Internet» μπορεί να συνδυαστεί, και με την υπηρεσία OTE TV Μέσω Δορυφόρου. Χρησιμοποιώντας μόνο την κεραία του «ΟΤΕ Satellite Internet» οι πελάτες του ΟΤΕ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, σε περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 25 σε ποιότητα HD, με 21,90 ευρώ/μήνα για το Full Pack  του OTE TV.

Το OTE Satellite Internet διατίθεται στα καταστήματα OTE, Cosmote, Γερμανός. Περισσότερες πληροφορίες στο www.ote.gr/Satellite_Internet

[Δ.Τ. ΟΤΕ]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons