Νέα υπηρεσία My Internet από την Cosmote

by George Polyzos • On 05-05-2015 • AT 9:01 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Cosmote-iphone-6-a

Η Cosmote παρέχει στους συνδρομητές της την υπηρεσία Cosmote My Internet, μέσω της οποίας ενημερώνονται άμεσα όταν τελειώνουν τα MB τους και αποφασίζουν οι ίδιοι πώς θα συνεχίσουν.

Με την ολοκληρωμένη ενημέρωση που παρέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσω της υπηρεσίας “ Cosmote My Internet” οι συνδρομητές συμβολαίων της Cosmote, ιδιώτες και επαγγελματίες, μπορούν ακόμη πιο ελεύθερα να πλοηγούνται στο Internet.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές θα λαμβάνουν ενημερωτικά SMS τόσο στο 80% όσο και στο 100% της κατανάλωσης των δωρεάν ΜΒ τους. Κάθε φορά που θα καταναλώνουν το 100% των δωρεάν ΜΒ του προγράμματός τους, στην οθόνη της συσκευής τους θα εμφανίζεται αυτόματα η σελίδα της υπηρεσίας http://myinternet.cosmote.gr.

Στη συνέχεια θα μπορούν να αποφασίζουν αν θέλουν να συνεχίσουν την πλοήγηση στο Internet και με ποιο τρόπο, επιλέγοντας κάποιο από τα νέα πακέτα Mobile Internet ή πλοήγηση με χρέωση ανά MB. Τέλος, θα γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή πόσα δωρεάν ΜΒ έχουν ακόμα διαθέσιμα.

Η υπηρεσία παρέχεται αυτόματα και δωρεάν σε όλους τους νέους συνδρομητές συμβολαίων με ενσωματωμένα MB, ενώ όσοι υφιστάμενοι συνδρομητές ενδιαφέρονται για την υπηρεσία μπορούν να μάθουν πώς θα την ενεργοποιήσουν δωρεάν στο www.cosmote.gr.

[Δ.Τ. Cosmote]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons