Νέα υπηρεσία Messaging από την Google

by Nikos Kaimakamis • On 03-10-2014 • AT 3:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

messaging

Φήμες περί της ανακοίνωσης μίας νέας υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων από την Google έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο. 

Η νέα υπηρεσία εκτιμάται ότι θα λανσαριστεί εντός του 2015, με το βασικό της χαρακτηριστικό να είναι ότι δεν θα έχει την ανάγκη της ύπαρξης ενός Google Account για να μπορεί κανείς να την χρησιμοποιήσει. Η υπηρεσία θα αφορά σε χρήστες κινητών τηλεφώνων και θα έρθει να ανταγωνιστεί υπηρεσίες όπως είναι τα WhatsApp, Line και Viber.

Το Digital Trends συνδέει την φημολογούμενη κίνηση της Google με τον ανταγωνισμό που δημιουργείται από το Facebook και την εξαγορά του WhatsApp, ενώ ισχυρή παραμένει και η BlackBerry με το Messenger. Η Google εκτιμάται ότι επιδιώκει την επέκτασή της σε περισσότερες αγορές, με μία τέτοια πιθανολογούμενη υπηρεσία να γίνεται εξαρχής διαθέσιμη σε ποικίλες γλώσσες.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μία τέτοια υπηρεσία θα διατίθεται δωρεάν, ενώ το γεγονός ότι δεν θα απαιτείται παράλληλη χρήση των στοιχείων εισόδου του Google Account κάνει την υπηρεσία ακόμα πιο δελεαστική και σε εκείνους τους χρήστες που δεν είναι ορκισμένοι φίλοι της Google και δεν επιθυμούν ενοποιημένη συνδρομή σε όλες τις υπηρεσίες της.

Προφανώς, όλα τα παραπάνω παραμένουν στη σφαίρα της φημολογίας και δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη επιβεβαίωση από την Google για τα μελλοντικά της σχέδια.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons