Νέα υπηρεσία Google Domains

by George Polyzos • On 24-06-2014 • AT 11:33 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Google-Domains

 

Η Google ανακοίνωσε μία νέα υπηρεσία με την ονομασία Domains, η οποία θα κάνει αυτό που εύκολα φαντάζεται ο καθένας: αγορά και διαχείριση domain names στο Διαδίκτυο.

Επιπλέον, το Google Domains θα επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργεί την ιστοσελίδα του, να ρυθμίζει τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να διαχειρίζεται το web hosting.

Πρόκειται για ένα χώρο στον οποίο η Google δεν είχε εμπλακεί και φαίνεται ότι το κάνει τώρα προσφέροντας παράλληλα και υπηρεσίες εύρεσης, απόκτησης ή/ και μεταφοράς ενός domain. Παράλληλα, μέσω της υπηρεσίας Domains, ο χρήστης θα έχει αυτόματα 100 διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έως 100 sub-domains.

Προς το παρόν η υπηρεσία Google Domains είναι σε έκδοση invite-only beta, ωστόσο προβάλλεται από την εταιρεία ως μία ευκολότερη και φθηνότερη λύση διαχείρισης της προβολής μίας επιχείρησης στο Internet. Επιπλέον, η αναμενόμενη υποστήριξη από τους DNS servers της Google για τα νέα domains θα μεταφράζεται σε μικρότερους χρόνους φόρτωσης μίας ιστοσελίδας.

Παράλληλα, η Google θα συνεργάζεται με εταιρείες όπως οι Shopify, Squarespace, Weebly και Wix.com που θα αναλαμβάνουν την παροχή υποστήριξης για τη δημιουργία μίας νέας ιστοσελίδας για ένα domain.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons